Nice feel good pops

Nice ijsjes zijn lekker én goed. Gemaakt van echt rijp fruit en pure ingrediënten. 100% biologisch, uit het seizoen en van zo dichtbij als mogelijk. De ijsjes worden gemaakt in onze ijsfabriek die draait op zonne-energie. Van Nice ijsjes kunnen je gasten écht genieten.

Over Nice feel good pops

The NICE Company maakt sinds 2013 ijsjes zoals je ze thuis ook zou maken: Nice ijsjes.

Geen suikerbommen vol poeders en geur- kleur- en smaakstoffen, maar smaakvolle natuurlijke ijsjes van rijpe peren en aardbeien, goede chocolade, zelfgemaakte plantaardige melk en de beste volle room. Alle ingrediënten zijn biologisch en zoveel mogelijk lokaal. Op de achterkant van je ijsje kun je in grote duidelijke letters lezen wat er precies in zit.

Nice maakt haar houten en herbruikbare smakenborden in een sociale werkplaats en werkt aan duurzamere verpakkingen. De ijsjesfabriek in Friesland loopt op zonne-energie.

Nice ijsjes worden verkocht in de leukste (verantwoorde) horeca van Nederland. Op plekken zoals kindercafés, familieterrasjes, speeltuinen, musea en dierentuinen. Multipacks koop je in natuurvoedings- en biowinkels in heel Nederland. Crisp en Picnic bezorgen ze bij je thuis.
Over The NICE Company
NICE is ontstaan uit Nina’s liefde voor puur en gezond eten. Weten wat je eet vinden we belangrijk, ook als je een ijsje eet. Daarom maken we lekker én goed ijs, van biologisch fruit van dichtbij. We gebruiken geen fruitconcentraten of kunstmatige toevoegingen. Zo kan iedereen proeven hoe lekker puur natuur smaakt

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu,
sociale-cohesie

FTE

4.5

Opgericht in

2012

Meet impact

nee

SDG’s

Goede gezondheid,
Verantwoorde consumptie

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm