Onze Zaak, assemblage en productie

Wij zijn Sybilla Rijkers en Elike van Sluis. Onze Zaak is ons bedrijf. Samen helpen wij mensen met een beperking aan dagelijks werk. Zo maken zij actief deel uit van onze samenleving terwijl jij op professionele wijze van kwalitatief hoogstaand maatwerk wordt voorzien.

Over Onze Zaak, assemblage en productie

Machines doen tegenwoordig het grootste deel van het werk. Toch is er nog vaak mensenwerk nodig voor de finale afwerking van een product. Bij Onze Zaak zijn we gespecialiseerd in vouwen, in- en ompakken, vullen, dichtnieten, plakken en nog veel meer. Wij kunnen je daarmee veel werk uit handen nemen.

Handmatig inpakken is altijd maatwerk. Jouw specifieke wensen staan daarbij centraal. Wij zijn professioneel en leveren kwaliteit binnen de afgesproken deadline. En tegen een zeer scherp tarief.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld:

– producten uitpakken, sorteren en in doosjes verpakken;
– geschenkartikelen inpakken;
– promotiematerialen sorteren en ompakken;
– kerstpakketten vullen en inpakken;
– goodie bags vullen en verpakken.

Naast bovengenoemde activiteiten kunnen wij nog tal van andere zaken voor onze rekening nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld lespakketten sorteren en verzenden of regelen wij de verpakkingen en verzendingen voor jouw webshop.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bel ons dan op 06 – 248 894 36 of vraag via het contactformulier op onze website een vrijblijvende offerte aan.
Over Onze Zaak
“Jouw zaak is onze zaak. Of het nu gaat om het snel en accuraat uitvoeren van opdrachten voor bedrijven, of het bieden van een betrouwbare en veilige beschutte werkplaats waar mensen met een beperking prettig kunnen werken. Bij Onze Zaak kun je terecht voor alle seriematige nabewerking van je product. Van stickeren tot inpakken en van vullen tot webshop handling, ons team staat voor je klaar.”

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

5

Opgericht in

2014

Meet impact

nee

SDG’s

Verminderde ongelijkheid

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm