Personeels- en kerstgeschenken

Verras je medewerkers met een cadeau waar je langer plezier van hebt en een goed gevoel van krijgt. Wij werken met verschillende sociale werkplaatsen aan duurzame geschenken met een bijzonder verhaal. Hoogwaardige kwaliteit en handgemaakt. We hebben duurzame cadeau’s voor ieder budget met de thema’s huis, tuin en gezellig samenzijn.

Over Personeels- en kerstgeschenken

Alle producten van Studio Perspective worden gemaakt van duurzaam materiaal of zijn geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo draag je bij aan een betere wereld en laat je zien waar het bedrijf voor staat.

Wat dacht je van een kistje met lokale wijn, maar dan eentje die daarna nog een tweede leven kunt geven als lamp? Of prachtige glazen gemaakt van oude wijnflessen in een een mooie cadeauverpakking. Duurzame houten onderzetters met de plattegrond van je favoriete wijk of stad?In opdracht kunnen wij met de werkplaatsen ook geschenken speciaal in opdracht ontwikkelen dat past bij je kernwaarden. Met een specifiek thema of voor een bijzondere gelegenheid, met of zonder logo. Alle cadeaus zijn individueel te verzenden naar het thuisadres als uitdelen op kantoor niet mogelijk is.
Over Studio Perspective
Studio Perspective verkoopt Sociaal & Duurzaam Dutch Design. Prachtige kwalitatieve interieurproducten gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lokaal en sociaal geproduceerd is beter voor het milieu. Samen met Nederlandse designers worden er in de sociale werkplaats prachtige duurzame producten voor het (bedrijfs)interieur gemaakt.We hebben ook een mooie duurzame selectie aan relatiegeschenken of geschenken voor medewerkers. Heel veel van onze producten kunnen gepersonaliseerd worden.De werkplaatsen kunnen goed maatwerk leveren, daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. We helpen graag bij een passende offerte.Heb je zelf restmaterialen waar je iets nieuws van wilt laten maken? Stuur ons een mail voor de mogelijkheden.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie

FTE

1

Opgericht in

2016

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie

Branche

Bouw

Meer van dit bedrijf

Studio Perspective

Geschenken
Interieur & Relatiegeschenken, gemaakt met respect voor mens en milieu

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm