Plinkr Platform

Het Plinkr Platform helpt hulpverleners en inwoners om samen de thuisadministratie digitaal te ordenen. Het geeft vervolgens toegang tot een interactief budgetplan en een schuldenoverzicht, én het verwijst naar slimme hulpmiddelen om de financiële positie te verbeteren.

Over Plinkr Platform

Plinkr maakt met haar online platform het werk van (financiële) hulpverleners in Nederland makkelijker. Het Plinkr Platform verbindt hulpverleners met hun cliënten en stelt hen gezamenlijk in staat om meer grip te krijgen op de thuisadministratie. Het wordt onder andere gebruikt door wijkteams, bewindvoerders, welzijns- en vrijwilligersorganisaties.

Het Platform helpt om de thuisadministratie digitaal te ordenen en geeft vervolgens toegang tot een interactief budgetplan en een schuldenoverzicht. Ook verwijst het naar slimme hulpmiddelen om de financiële positie te verbeteren. In de toekomst zal het Platform onjuistheden in de administratie automatisch signaleren. Het vermindert zo tijdrovende administratie, waardoor er meer tijd is voor het belangrijkste aspect van hulpverlening: de persoonlijke begeleiding.

Binnenkort zal Plinkr verschillende andere hulpmiddelen voor de financiële hulpverlening lanceren. Zo wil de organisatie bijdragen aan een duurzame oplossing voor de schuldenproblematiek in Nederland.
Over Plinkr
Plinkr helpt financiële hulpverleners om de beste hulp te geven. We ontwikkelen slimme, digitale hulpmiddelen, inspireren met kennis en nieuwe inzichten en brengen hulpverleners met elkaar in verbinding.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

armoedebestrijding

FTE

5

Opgericht in

2017

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Innovatie en infrastructuur

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm