PowerCube

De toename van elektrische auto’s zorgt ervoor dat momenteel een grote hoeveelheid laadpalen geplaatst wordt. Er is dan vaak simpelweg niet genoeg capaciteit vanuit de netaansluiting om aan de vraag van laadpalen te voldoen.

Met het modulaire batterijsysteem Power Cube lost iwell dit capaciteitsprobleem slim en voordelig op. Door middel van een relatief kleine, maar zeer krachtige batterij die op het juiste moment inspringt.

De Power Cube bewaart natuurlijk ook jouw duurzaam opgewekte energie voor het laden van elektrische auto’s.

Over PowerCube

Zo werkt het

Als er veel elektrische auto’s tegelijkertijd laden, springt de Power Cube razendsnel bij door een paar uur extra stroom te leveren. Als de eerste auto’s volgeladen zijn of er voldoende zonnestroom beschikbaar is, laadt de Power Cube ook binnen een paar uur weer helemaal op. Dan is de batterij klaar voor de volgende piekvraag. Zo kun je met een kleine netaansluiting toch eenvoudig het groeiende wagenpark opladen wanneer dit het beste uitkomt.Ben jij klaar voor de volgende stap in duurzaam autorijden?
Over iwell bv
“Schone en betaalbare energie voor iedereen Onze visie is: Schone en betaalbare energie voor iedereen; één van de grootste uitdagingen van onze tijd. De energietransitie smeekt om verandering. Daarom voeren vele partijen eindeloze gesprekken over hoe het anders kan en móet. Maar dit kost allemaal zoveel tijd… Wij doen het anders! Wij versnellen de energietransitie en bouwen vandaag aan de energievoorziening van morgen. Samen maken we de wereld mooier. Duurzamer, schoner en groener. Met Cube, onze slimme batterij zetten wij vandaag al stappen op weg naar een mooiere wereld. Waar wacht jij nog op?”

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu

FTE

10

Opgericht in

2016

Meet impact

ja

SDG’s

Duurzame energie,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering

Branche

Bouw

Meer van dit bedrijf

iwell bv

Bouw
Het eerste volledig herbruikbare batterijsysteem dat piekbelasting afvlakt voor hoogbouw

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm