Renovatie en herstoffering van projectmeubilair

Dagelijks renoveren en restylen wij kantoormeubilair met een team van gemiddeld 30 enthousiaste collega’s. Want elk meubel en elk mens verdient een kans. Dankzij renovatie en restyling wordt de levensduur van het meubel verlengd en krijgen medewerkers met een begrenzing, kansen om werkzaam te zijn.

Over Renovatie en herstoffering van projectmeubilair

Joustra Stoelverzorgers geeft mensen en meubels een kans. Dit doen wij met drie takken van sport: Stoffering, Herstoffering en Onderhoud&Service. Bij Joustra Stoelverzorgers verzorgen we projectmeubilair, zoals bijvoorbeeld bureaustoelen. Of het nu gaat om het stofferen van nieuwe stoelen, herstofferen of het onderhouden van gebruikte stoelen: wij verzorgen het gehele traject vanaf de totstandkoming en de stoffering, tot en met de aflevering en de periodieke reiniging. Onze meubelstoffeerderijen met grote opslag bevinden zich in Steenwijk en in Harderwijk. Hierdoor én door onze eigen logistieke dienst, bieden we u zeer veel flexibiliteit. Bij Joustra Stoelverzorgers richten we ons specifiek op de zakelijke en specialistenmarkt. Wij denken graag met u mee in het (her)stofferen van uw kantoor-, zorg-, horeca- en onderwijsmeubilair.
Over Joustra Stoelverzorgers
Onze dagelijkse missie is dat elk mens en elk kantoormeubel een kans verdient!In de praktijk betekend dit dat wij kantoorstoelen renoveren en herstofferen, zodat een meubel weer een tweede leven krijgt. En vaak nog beter en mooier dan het origineel!Dit verzorgen wij met een team van gemiddeld 20 ‘begrenste’ en 10 ‘reguliere’ collega’s, op onze locaties in Steenwijk en Harderwijk. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden en daarom nemen wij bewust collega’s in dienst met een Wajong, Sociale werkvoorziening of reïntegratie-achtergrond.Wij zijn landelijk actief met eigen transport en verzorgen jaarlijks circa 20.000 meubels die wij redden van de afvalcontainer.Trots zijn wij op onze landelijke referenties zoals Delta Lloyd, Vitens, Van der Valk Hotels, PriceWaterhouseCoopers en vele grote zorginstellingen, ziekenhuizen en andere opdrachtgevers in de Benelux.Elke stoel telt en daarom verzorgen wij ook die ene bank of bureaustoel met elke gewenste kleur en stoffering.Als erkend leer-werkbedrijf en Boris-certificaat leiden wij graag jongeren op in het unieke vak van meubelstoffeerder.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu

FTE

25

Opgericht in

2012

Meet impact

nee

SDG’s

Geen armoede,
Kwaliteitsonderwijs,
Duurzame energie,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm