Sneltransport / Distributie

Snel is ook écht snel bij Chain Logistics, en betrouwbaar. In de regio Nijmegen en Uden zijn wij binnen 45 minuten bij u (of uw klant) aanwezig. Wij bezorgen 24 uur per dag, elke dag van de week, het hele jaar door.

Over Sneltransport / Distributie

Na aanmelding van uw zending zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt opgehaald en aansluitend op iedere gewenste bestemming binnen Europa wordt afgeleverd. Onze (spoed)koeriersservice bieden we voor ieder type zending, van pakket tot volle trailer. Uiteraard bieden wij meer transportoplossingen aan, denk hierbij aan pakketzendingen, palletzendingen, distributie van kerstpakketten, leveringen aan supermarkten en of volledig samengestelde displays. Kortom bieden wij het gehele transport-spectrum aan: van kwalitatief hoogwaardig met een korte levertijd tot aan economisch voordelig.
Over Chain Logistics B.V.
Chain is een commercieel logistiek bedrijf dat sinds het jaar 2000 bestaat. Nu roept dat mogelijk al een beeld bij u op. Wij zijn echter verre van een stereotype logistieke organisatie. Naast professionaliteit hechten wij ook veel waarde aan de sociale kant van ondernemen en combineren wij een renderend bedrijf met het maken van zo veel mogelijk sociale impact. Door het afnemen van onze dienstverlening kunt u uw social return invullen.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

50

Opgericht in

2000

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei

Branche

Logistiek & vervoer

Meer van dit bedrijf

Chain Logistics B.V.

Logistiek & vervoer
Heeft u tijdelijk of structureel meer opslagruimte nodig?

Chain Logistics B.V.

Logistiek & vervoer
Uitgebreide capaciteit voor al uw productie vraagstukken!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm