Sociaal Team Evenement

Al bijna 20 jaar organiseren wij maatschappelijke of sociale teamuitjes en evenementen. Waarom een vlot knopen op de hei, als je ook een mooi prieeltje kunt bouwen voor een ander? Minstens net zo veel lol, na afloop is er ook bier en een BBQ of buffet, maar ondertussen maak je het verschil voor een ander!

Over Sociaal Team Evenement

Bij dergelijke evenementen kun je denken aan drie varianten;

1) handen uit de mouwen steken voor een ander; klussen op een zorgboerderij, schilderen bij een verzorgingshuis, een mooie bank van boomstammen maken in het bos, et cetera. Samen met je collega’s ga je aan de slag. Instant teambuilding, gezelligheid onder elkaar, tijd voor een praatje, bijzondere ontmoetingen met clienten en terugkijken op jouw bijdrage.

2) op stap met een ander; op stap met senioren naar een concert, met een groep kinderen aapjes kijken, enzovoorts. Met je collega’s op stap met een groep mensen die niet zo vaak buiten de deur komen. Mensen waar mooie verhalen in en aan zitten.

3) maak de wereld een beetje mooier; ga samen met je collega’s aan de slag in het bos, ruim de duinen op, vis het plastic uit de grachten, et cetera. Samen met je collega’s zet je je in om de wereld letterlijk een beetje mooier en aangenamer te maken.
Over Zinnige Zaken

De organisatie in het kort

Impact gebieden

FTE

Opgericht in

Meet impact

nee

SDG’s

Branche

Bouw

Meer van dit bedrijf

Zinnige Zaken

Financiële dienstverlening
Een leuk teamspel om samen de 17 SDG's Werelddoelen te verkennen en toe te passen.

Zinnige Zaken

Financiële dienstverlening
Heb je een MVO of sociale strategie, maar komt de uitvoer niet op gang? Wij helpen je graag!

Zinnige Zaken

Financiële dienstverlening
Heb jij behoefte aan hulp bij het ontwikkelen of vertalen van een Sociaal Ondernemen Strategie, neem dan contact met ons op!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm