Social media beheer en Webredactie

Of u social media moet inzetten is tegenwoordig eigenlijk niet meer de vraag. Uw (potentiële) klanten zitten er al en praten over uw producten of diensten. De vraag is: hoe gaat u hiermee om?

De webbeheerders van Webmastery werken volgens het nieuwe werken. Ze werken vanuit huis en passen hun werktijden aan, aan de behoeften van de opdrachtgever. Zo kunnen de webbeheerders aan de hoge verwachtingen van (potentiële) klanten van de organisaties voldoen in een tijd dat de economie online 24/7 door draait.

Over Social media beheer en Webredactie

Wij kunnen u helpen met het maken van een social media plan. Daarbij combineren wij uw kennis van uw klanten en markt met onze kennis van de mogelijke social media kanalen. Centrale vraag blijft: hoe kan social media bijdragen aan organisatiedoelstellingen?

Wij bieden als social media bureau medewerkers die werk voor u uit handen nemen. Zij kunnen bijvoorbeeld vakgerelateerd nieuws plaatsen op de gekozen social media kanalen zoals Twitter, Facebook, LinkedIn of Instagram. Ook kunnen zij nieuwtjes, evenementen en tips die op uw website staan op social media plaatsen. Zo zorgen zij voor meer bezoek op uw website.

Goed omgaan met social media zorgt voor klantenwerving en -binding. De social media managers scannen dagelijks de diverse kanalen, en reageren namens u op consumenten die vragen of klachten hebben. Het is ook mogelijk dat ze u erop wijzen als er een mogelijkheid voor een dialoog ontstaat, zodat u zelf actie kunt ondernemen.
Over Webmastery
Webmastery is opgericht door Margaret Massop. In 5 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid van 1 medewerker naar 10 medewerkers. Zij hebben veelal een afstand tot de arbeidsmarkt, maar worden gestimuleerd om hun talenten in te zetten. Webmastery beheert social media kanalen en websites van organisaties. De webbeheerders van Webmastery werken volgens het nieuwe werken. Ze werken vanuit huis en passen hun werktijden aan, aan de behoeften van de opdrachtgever. Zo kunnen de webbeheerders aan de hoge verwachtingen van (potentiële) klanten van de organisaties voldoen, in een tijd dat de economie online 24/7 door draait.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

4

Opgericht in

2012

Meet impact

ja

SDG’s

Goede gezondheid,
Duurzame energie,
Goede banen en economische groei

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm