Sustainable Fashion Gift Card

Met de Sustainable Fashion Gift Card kunnen medewerkers zelf hun favoriete cadeau of ervaring uitkiezen. Met zo’n 80 aangesloten pioniers op gebied van mode en textiel, biedt de SFGC een breed aanbod voor zowel mannen en vrouwen. Je verzilvert de SFGC bij merken, (web)winkels, circulaire retailconcepten als lenen, en ervaringen zoals workshops, stijlcoaching, het Fashion for Good modemuseum, en meer! De SFGC kunnen we super snel en gemakkelijk online leveren of als fysiek pasje. De giftcard is drie jaar geldig.

Over Sustainable Fashion Gift Card

Als SFGC vinden we dat niemand zou hoeven twijfelen aan een goed cadeau. Daarom is elke bij de SFGC aangesloten pionier gereviewed op duurzaamheid middels een intake, vragenlijst en deskreseach. Pioniers werken met certificeringen of kennen hun keten. Zij kunnen in dat geval aannemelijk maken dat hun keten verantwoord in elkaar zit op gebied van mens, milieu en dier. Op onze website vertellen we middels storytelling over de duurzame aanpak van elke pionier en waarom wij met ze samenwerken.
Over Sustainable Fashion Gift Card B.V.
Wij zijn de uitgever van de Sustainable Fashion Gift Card en bieden tevens cadeaupakketten aan. In combinatie met de SFGC of los, kunnen bedrijven kiezen voor een Sustainable Fashion Guide, Tour of online/offline Sustainable Fashion Bingo. In overleg leveren we ervaringen als upcycle en styling workshops en kledingruilevents. De SFGC voldoet aan alle wet- en regelgeving en heeft toestemming van De Nederlandsche Bank om actief te zijn op de markt.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu

FTE

1.2

Opgericht in

2020

Meet impact

ja

SDG’s

Verantwoorde consumptie

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm