Thuiswerk Verwenpakket

Verras jouw collega’s met dit heerlijke verwenpakket. De inhoud? Een bamboe telefoonouder, bamboe rietjes, en een aantal biologische lekkernijen. Wist je dat we daarnaast ook voor elk pakket 3 bomen planten?

Over Thuiswerk Verwenpakket

Videobellen als alternatief voor vergaderen. Een berichtje op Whatsapp of Slack in plaats van een kort en snel vraagje tussendoor. Sommigen zijn groot voorstander van thuiswerken maar anderen kunnen er niet aan wennen. Feit is wel dat het steeds normaler wordt en dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het natuurlijk blijft. Het thuiswerk verwenpakket is om je collega’s een hart onder de riem te steken.

Prijs excl. BTW: €12.50
Over Bamboovement
Bamboovement is opgericht om  mensen te inspireren met duurzame verzorgingsproducten die de wereld niet schaden, resulterend in een oplossing voor de plastic crisis. Het gevoel om iets te moeten doen ontstond tijdens een reis door Indonesië waar de prachtige natuur ernstig wordt bedreigd. Stranden zijn bedolven onder (plastic) afval, oerwouden worden massaal gekapt, en dieren overleven dit soort aanslagen op hun natuurlijke habitat niet. Dit allemaal terwijl ze in Azië al veelvuldig gebruik maken van bamboe. De perfecte vervanger voor plastic.Bamboovement, opgericht in 2019 te Amsterdam, inspireert met veelal bamboe verzorgingsproducten een wereldwijde movement tegen plastic en is gespecialiseerd in mond-, haar-, lichaam-, en scheerverzorging. Met creativiteit en innovaties faciliteert Bamboovement de stap naar een duurzamer leven op zowel kleine alsgrote schaal in drie verschillende marktsegmenten: via eigen webshop, assortiment van Europese retailers en amenity kits van hotels en vliegtuigmaatschappijen wereldwijd.Plastic producten uit de roulatie halen is één. Bijdragen aan natuurherstel is minstens net zo belangrijk. Daarom plant Bamboovement bomen en is het op weg naar volledig CO2-neutraal productaanbod.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu

FTE

3

Opgericht in

2019

Meet impact

nee

SDG’s

Verantwoorde consumptie,
Beschermen van leven onder water,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Bamboovement

Geschenken
Duurzaam, stijlvol en inspirerend: de bamboe fruitschaal die gezondheid en design samenbrengt.

Bamboovement

Geschenken
Glad scheren was nooit zo natuurlijk! De scheerset van de toekomst.

Bamboovement

Geschenken
Laat haar stralen met respect voor de natuur: dé bamboe haarborstel.

Bamboovement

Geschenken
Tover die natuurlijke lach tevoorschijn met deze coole combinatieverpakking.

Bamboovement

Geschenken
Prachtige kurken toilettas, handgemaakt in Portugal.

Bamboovement

Geschenken
Begin je dag met een lach met deze heerlijke cadeaubox vol duurzame producten

Bamboovement

Geschenken
Een duurzaam relatiegeschenk waarmee je goed geeft. Plasticvrij, biologisch en natuurlijk.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm