Training & Opleiding voor een inclusieve arbeidsmarkt

Vanuit Jobstap Educatyf delen we 20 jaar kennis & kunde op het gebied van doelgroepenkennis, wet- en regelgeving en inclusief ondernemen, zodat ieder vanuit z’n eigen rol een bijdrage levert aan een inclusieve arbeidsmarkt en mooiere samenleving.

Over Training & Opleiding voor een inclusieve arbeidsmarkt

Krijg jij in je werk te maken met de Participatiewet of inclusiebeleid?

Wil je goed zicht hebben op recente wet- en regelgeving en toekomstige veranderingen? Meer kennis van complexe doelgroepen? Handvatten voor de coaching? Of wil jij jouw collega’s adviseren over inclusief werken?

Bekijk dan snel onze menukaart met trainingen, opleidingen en cursussen.

Jobstap begeleidt al ruim 20 jaar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar & in werk. Vanuit Jobstap Educatyf dragen we onze kennis en ervaring over, voor een inclusieve arbeidsmarkt en betere maatschappij.
Over Jobstap
Stichting Jobstap is een landelijke integratie- en jobcoachorganisatie, een social enterprise, en onderdeel van de Jobstap Groep. Bij Jobstap geloven we dat iedereen wil meedoen in de maatschappij. Dat iedereen zijn talenten wil inzetten en wil bouwen aan een toekomst met perspectief, ook als er sprake is van een arbeidsbeperking. Wij vinden het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief te bieden. Daarom zoeken we naar mogelijkheden en ontwikkelen we talenten, op de weg naar werk én ‘on the job’. Dat is onze methodiek. We gaan voor een passend dienstverband mét groeimogelijkheden voor onze kandidaten, zodat ze blijvend en duurzaam kunnen meedoen op de arbeidsmarkt. We streven naar een win-win situatie voor werknemer en werkgever. Jobstap onderscheidt zich door ruim 20 jaar kennis van en ervaring met de volgende complexe doelgroepen: mensen met een auditieve beperking, autisme, NAH, LVB, (m.n. jongeren met) gedragsproblemen, psychische problemen en fysieke beperkingen. Naast begeleiding naar en in werk, verzorgt Jobstap vanuit het label Jobstap Educatyf ook opleidingen & trainingen. Wil je hierover vrijblijvend in gesprek? Onze deur staat altijd open.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

90

Opgericht in

2000

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Jobstap

Events & vergaderen
Jobstap stimuleert bedrijven om functies te creeren voor mensen met een arbeidsbeperking.

Jobstap

Financiële dienstverlening
De transitiecoach: een echte bruggenbouwer.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm