Vandebron: duurzame energie van Nederlandse bodem

Vandebron is een energieleverancier met een missie. Samen met jou willen we toewerken naar een volledig duurzaam energienet. Waarbij alle energie die we gebruiken écht groen is, en lokaal opgewekt.

Over Vandebron: duurzame energie van Nederlandse bodem

100% goeie energie. Omdat een keuze voor groen een verschil moet maken

Dat klinkt logisch, maar zo werkt het niet in Nederland. Grote energiebedrijven blijven investeren in fossiele opwek, terwijl ze met buitenlandse certificaten hun grijze stroom vergroenen. Zo gaat ieder jaar een miljard euro die wij aan groene stroom besteden, letterlijk in rook op.

Dat kan anders, want er is voldoende zon en wind, biomassa en water, en er zijn genoeg mensen die daar energie van maken. Daarom bestaat Vandebron: Wij geven iedereen de mogelijkheid zelf energie te verkopen en te kopen, zonder tussenkomst van zo’n groot energiebedrijf.
Over Vandebron
Vandebron is een energieleverancier met een missie. Samen met jou willen we toewerken naar een volledig duurzaam energienet. Waarbij alle energie die we gebruiken écht groen is, en lokaal opgewekt. Dit doen we door duurzame energie van lokale producenten rechtstreeks aan te bieden aan Nederlandse huishoudens. Zo weet je als klant precies waar je goeie energie vandaan komt, en waar je geld naartoe gaat. Best logisch, toch?

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu

FTE

130

Opgericht in

2013

Meet impact

ja

SDG’s

Duurzame energie

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm