Vegan Krupi Chips

Deze Krupi Chips zijn de perfecte vegan snack voor in elke box of winkel. Bovendien een mooi, duurzaam cadeau. Gemaakt van circulair geteelde oesterzwammen. Kies voor plantaardig, duurzaam en lokaal.

Over Vegan Krupi Chips

De meest circulaire kroepoek achtige chips gemaakt van oesterzwammen die zijn geteeld op de reststromen van jouw kop koffie. Proef de umami smaak in combinatie met wat gember en een vleugje chilipeper. Heerlijk als snack en in de keuken als bijgerecht, topping of amuse. Gluten-vrij en zonder gebruik van palmolie, e-nummers of smaakverstekers.
Over GRO
“We moeten om. Als we verder willen met deze planeet, dan moeten we gezonder en duurzamer produceren en eten. Plantaardige ingrediënten zijn de oplossing, want deze vragen een stuk minder aandacht van de natuur. Bij GRO geloven we in de circulaire beweging van de aarde. De grond waarop we wonen, leven en werken is een voedingsbodem voor duurzame initiatieven. Daarom worden onze oesterzwammen geteeld met koffiedik, het restproduct van jouw kop koffie. Oesterzwammen zijn een perfect alternatief voor vlees vanwege de smaak en structuur. Van die smakelijke, veelzijdige en circulair geteelde oesterzwammen maken we heerlijke producten voor vegetariërs, veganisten en flexitariërs. “

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu

FTE

6

Opgericht in

2010

Meet impact

ja

SDG’s

Goede gezondheid,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven op het land

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm