Vind goede medewerkers

Soci-Com heeft uitzendkrachten in dienst voor vervulling van uiteenlopende vacatures. Zorgvuldig gescreend, niet alleen op vakinhoudelijke expertise maar ook op sociale vaardigheid en motivatie. En wij hebben daar – zeker gezien onze wat meer complexe doelgroepen – verstand van. Bent u op zoek naar tijdelijk personeel, neem dan vooral contact op.

Over Vind goede medewerkers

Zodra een medewerker bij Soci-Com klaar is voor de volgende stap, maken wij een afspraak voor een intake/kennismakingsgesprek waarin we de juiste richting en mogelijkheden bepalen. Daarna kijken we of we een passende vacature beschikbaar hebben of we gaan bedrijven benaderen voor een vacature. Als we een vacature gevonden hebben, dragen we de kandidaat aan bij het bedrijf voor een kennismakingsgesprek. De ene keer gaan we mee tijdens het gesprek en de andere keer is het al voldoende om van tevoren het gesprek voor te bereiden.

Als er een match is, gaan we in gesprek met de werkgever over de startdatum, het salaris en de duur van het werk. Vervolgens worden de afspraken schriftelijk vastgelegd en gaat de werknemer starten. Ons Uitzendbureau Soci-Com Talent begeleidt zowel de werknemer als de opdrachtgever tijdens dit proces. Onze intercedentes kunnen naar aanleiding van de gesprekken met de kandidaten een inschatting maken van wat een passend bedrijf is voor de kandidaat. Ook leren wij een bedrijf goed kennen door op bezoek te gaan en te informeren wat belangrijk is bij het vinden van een juiste werknemer. Zo kan een goede match al snel gemaakt worden.

Iedereen verdient een eerlijke kans op een baan voor langere tijd. Werknemers blijven bij ons in beeld, ook nadat ze zijn gestart bij een van onze opdrachtgevers. We hebben regelmatig gesprekken met de werknemers, maar ook met de contactpersonen bij het bedrijf. Wanneer er toch iets aan de hand blijkt te zijn, gaan we het gesprek aan en kijken we of het opgelost kan worden. Soci-Com heeft daarvoor ook een interne jobcoach die we in kunnen zetten.

Ziet u binnen uw bedrijf mogelijkheden om onze kandidaten aan het werk te zetten? Wilt u weten of u mogelijkheden kunt creëren en wat daarbij belangrijk is? Wij gaan graag met u in gesprek. We kunnen u ontzorgen op het gebied van vacatures en personeelsbezetting. We denken bijvoorbeeld mee over vacatures die lastig in te vullen zijn. Wellicht is de vacature op te delen in verschillende taken waarbij een Soci-Com Talent wordt ingezet. Ook ontzorgen we u op het gebied van SROI.
Over Soci-Com bv
“De arbeidsmarkt in Nederland is een goed georganiseerd systeem, een geoliede machine voor de meeste werknemers. Maar mensen die niet goed in de standaard mal passen, mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, ondervinden toch problemen. Deze mensen verdienen een nieuwe kans om toch mee te doen. De overheid biedt interessante subsidies om deze mensen aan het werk te krijgen. Ondernemen vanuit het hart 
Mede geïnspireerd door ervaringen in ons persoonlijke leven zagen wij in deze doelgroep een kans: “Wat als wij erin slagen deze mensen geschikt te maken voor een volwaardige baan? Winst voor iedereen!” Zo ontstond Soci-Com. Een onderneming met een hart voor buitenbeentjes, die mensen meerwaarde geeft. Voor zichzelf én voor werkgevers die er vrolijk van worden als ze op een winstgevende manier sociaal verantwoord kunnen ondernemen.”

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

60

Opgericht in

2010

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei

Branche

Meer van dit bedrijf

Soci-Com bv

Logistiek & vervoer
Kwalitatief goede productie door gegarandeerd goede medewerkers

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm