Voorraadbeheer

Via het het online bestel- en voorraadsysteem is de voorraad op ieder moment inzichtelijk en kan er een bestelling geplaatst worden.

Over Voorraadbeheer

Heeft uw organisatie meerdere vestigingen. Dan is het voordelig uw drukwerk groot in te kopen. De medewerkers krijgen een eigen inlogcode en kunnen in een webshop de producten bestellen. Juist! levert de materialen af op ieder gewenst afleveradres.
Over Juist Druk en Print
Juist! Druk & Print is een professionele drukkerij met een sociaal karakter, op de rand van Rotterdam en Schiedam. Juist! maakt drukwerk in alle soorten en maten, van luxe boeken tot koffiebekers. Een deel van het personeel van Juist! bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor Juist! telt dat iedereen een kans moet krijgen in de maatschappij. Deze medewerkers krijgen begeleiding en ondersteuning van het overige personeel. Juist! kijkt naar de dingen die mensen wél kunnen. Tegelijkertijd is Juist! een commerciële onderneming, waarbij kwaliteit van het werk voorop staat. Juist! biedt een compleet pakket van grafische dienstverlening. In de toekomst wil Juist! nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven. Ondernemen alleen, is voor Juist! niet voldoende. Ook het creëren van maatschappelijke meerwaarde vindt Juist! belangrijk.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

14

Opgericht in

2015

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Juist Druk en Print

ICT, media en communicatie
Hoe valt uw drukwerk op? Juist! kan uw communicatiemiddelen een creatieve boost geven.

Juist Druk en Print

ICT, media en communicatie
Mooie communicatiemiddelen maken, met oog voor mens, milieu en maatschappij.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm