Zinvol teamuitje

Door een activiteit te boeken bij Present Utrecht beleeft u met uw bedrijf niet alleen een onvergetelijke dag, u bent tevens maatschappelijk bezig! Present Utrecht organiseert bijzondere en zinvolle activiteiten en uitjes voor verschillende groepen, bijvoorbeeld collega’s.

Over Zinvol teamuitje

Bij Present kijken we samen met u naar een passend (eenmalig) project. Dit doen we altijd in samenwerking met maatschappelijke organisaties in Utrecht. Bij Present bepaal je zelf wat voor een project je wilt doen, en wanneer je dit wilt doen. Voorbeelden van zinvolle teamuitjes zijn: samen met ouderen aan de slag gaan met het maken van levensboeken, het opknappen van een tuin van iemand in een isolement of gaan wandelen met mensen met een verstandelijke beperking.

Heb je interesse? Ga met ons in gesprek, zodat we samen kunnen kijken naar een passende activiteit! Wij vragen van bedrijven een bijdrage in onze organisatiekosten.
Over Present Utrecht
Present Utrecht organiseert zinvolle vrijwilligersprojecten voor groepen. Dat kunnen praktische projecten zijn zoals het opknappen van een huis of tuin, maar ook sociale activiteiten zoals een middag op stap met ouderen. Samen beleef je een unieke middag of avond. Dat werkt: er komt iets van de grond en er ontstaan ontmoetingen van blijvende waarde. Waar iedereen blij van wordt. Maatschappelijke organisaties geven aan wie hulp nodig heeft vanwege gebrek aan geld, netwerk of gezondheid. Zo komt de hulp terecht waar die nodig is.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

2

Opgericht in

2005

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Goede gezondheid,
Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm