Zorgprofessionals

Wij werken met een team van bevlogen zorgprofessionals die zich dag in dag uit inzetten voor het herstel van kwetsbare mensen. Bij Astare detacheren wij zorgprofessionals in de GGZ.

Over Zorgprofessionals

Onze teamleden werken voor verschillende opdrachtgevers binnen de forensische en reguliere GGZ. Ons groeiende netwerk van groepsleiders, sociotherapeuten, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen zet zich iedere dag in voor de beste zorg aan mensen die kwetsbaar zijn. Wij werken met jonge professionals en met ervaren krachten. Ze zijn altijd in bezit van een (HBO en/of WO) diploma en relevante werkervaring.
Over Astare
Astare is een dienstverlener in de Geestelijke Gezondheidszorg. In alles wat we doen, gaan we uit van unieke mensen en hun verhaal. We focussen niet op ziektes en stoornissen, maar zien mensen met (verloren) dromen die (weer) willen meedoen. Zorg gaat volgens ons niet over stoornissen en diagnoses. Het gaat volgens ons over het verhaal van mensen. Dagelijks zijn bevlogen zorgprofessionals binnen zorginstellingen aan het werk om samen met patiënten het gewone bestaan en verloren dromen terug te vinden.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

sociale-cohesie

FTE

13

Opgericht in

2011

Meet impact

ja

SDG’s

Goede gezondheid

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm