Bedrijfsuitje Avontuur Dichtbij

Ben je op zoek naar een vakantie waarbij je impact maakt? Een reis die je nooit meer gaat vergeten? Of zoek je naar een duurzaam cadeau (kerstpakket iemand?) voor je werknemers die je wil verwennen? Misschien ben je wel op zoek naar een alternatief voor de typische heisessie of teambuildingsdag? Dan zit je bij ons bij het juiste adres.

Over Bedrijfsuitje Avontuur Dichtbij

Avontuur Dichtbij is een dochter van Reisbrigade, ontstaan toen tijdens de pandemie verre reizen niet mogelijk waren en we allemaal ontdekten hoe mooi ons eigen land is. Avontuur Dichtbij biedt individuele- en groepsarrangementen in Nederland en België aan. We bieden op maat gemaakte groepsavonturen voor scholen en bedrijven. Voor een bijzondere belevenis hoef je niet ver te reizen, een micro-avontuur op maximaal 6 uur reizen vanaf Utrecht. De activiteiten zijn te voet, per fiets, per kano of zeilschip. Naast onze op maat gemaakte individuele en groepsarrangementen bieden we, in samenwerking met IVN, meerdaagse trektochten in Nederlandse natuurgebieden aan. In enkele dagen wordt je ondergedompeld in de natuur. Ben je op zoek naar de zwaarste bergwandeling van Nederland? Dan is de Dutch Mountain Trail iets voor jou. We beloven een pittige hike met spectaculair uitzicht!
Over Avontuur Dichtbij Reisbrigade
Nu de wereld weer open is, maken we met Reisbrigade graag weer verre reizen, maar wel met een duurzame en sociale insteek. Reisbrigade biedt rondreizen op maat naar Afrika en Azië aan, helemaal naar wens, individueel en persoonlijk. Zou je graag met je gezin een verre reis maken? Wil je graag dat de lokale bevolking ook profiteert van jouw bezoek aan het land? Dan zitten we op een lijn! Wij selecteren kleine, lokale partners waardoor zoveel mogelijk geld van jouw vakantie in het vakantieland blijft en de sociaal- economische positie van de lokale bevolking sterker wordt.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu

FTE

2

Opgericht in

2015

Meet impact

ja

SDG’s

Goede gezondheid,
Goede banen en economische groei,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven op het land,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Avontuur Dichtbij Reisbrigade

Geschenken
Een uitstapje om naar uit te kijken. Geef een bijzondere ervaring cadeau.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm