Cadeaubon Avontuur Dichtbij

Heb je iets te vieren? Zoek je een duurzaam cadeau voor een kerstpakket? Geef een avontuur dichtbij cadeau. We bieden verschillende mooie uitstapjes aan, maar een bedrag geven kan natuurlijk ook. We denken graag met je mee.

Over Cadeaubon Avontuur Dichtbij

Wij hebben verschillende cadeaubonnen die leuk zijn om te krijgen en om te geven. Leg samen met je collega’s geld bij elkaar om een onvergetelijk microavontuur cadeau te geven. Wil je graag een ander avontuur cadeau geven of een ander geldbedrag, neem dan contact met ons op! meer informatie: https://www.avontuurdichtbij.nl/duurzaam-cadeau/
We zijn te bereiken via info@avontuurdichtbij.nl en +31 6 222 982 41 op werkdagen tussen 9.00 en 17.00
Over Avontuur Dichtbij Reisbrigade
Nu de wereld weer open is, maken we met Reisbrigade graag weer verre reizen, maar wel met een duurzame en sociale insteek. Reisbrigade biedt rondreizen op maat naar Afrika en Azië aan, helemaal naar wens, individueel en persoonlijk. Zou je graag met je gezin een verre reis maken? Wil je graag dat de lokale bevolking ook profiteert van jouw bezoek aan het land? Dan zitten we op een lijn! Wij selecteren kleine, lokale partners waardoor zoveel mogelijk geld van jouw vakantie in het vakantieland blijft en de sociaal- economische positie van de lokale bevolking sterker wordt.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu

FTE

2

Opgericht in

2015

Meet impact

ja

SDG’s

Goede gezondheid,
Goede banen en economische groei,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven op het land,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Avontuur Dichtbij Reisbrigade

Bedrijfsuitjes
Individuele en groepsarrangementen in Nederland en België

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm