Bewaarblik + chocoladerepen

Om ons tienjarige bestaan te vieren introduceren we een prachtig bewaarblik, die symbool staat voor 10 jaar positieve impact op ons klimaat. Het perfecte eindejaarscadeau, of lekker voor jezelf!

Over Bewaarblik + chocoladerepen

Verwen je medewerkers en relaties met hemelse smaken, die bijdragen aan een betere wereld. Je bent op zoek naar een mooi geschenk voor je medewerkers, partners of klanten? Wat dacht je van ons bewaarblik, die symbool staat voor 10 jaar positieve impact op ons klimaat, of het mooie brievenbuspakketje? Verkrijgbaar met een leuk kaartje en mooie folder.
Elke hap helpt de impact voor mens en natuur in de landen van origine te vergroten. Dubbel genieten!
Over Chocolatemakers
Het bouwen en exploiteren van een volledig duurzame cacaoketen voor het maken van chocolade om te laten zien en ervaren dat de cacaoketen kan bijdragen aan betere chocolade en een betere wereld.Dit doen we door directe samenwerking met boeren(coöperaties), bedrijven (van leveranciers tot retail) en consumenten. Boeren krijgen bij ons een inkomen waarvan zij een kunnen leven (wij betalen 50% meer dan de Fairtrade standaard), de natuur moet behouden en zelfs hersteld worden (herbebossing), the CO2 footprint in transport en productie moet naar 0 kg CO2 per geproduceerde kg chocolade (!) en de consument krijgt een gezond en super lekkere chocolade.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu,
armoedebestrijding

FTE

Opgericht in

2011

Meet impact

nee

SDG’s

Geen armoede,
Duurzame energie,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering

Branche

Bedrijfsuitjes, Horeca & voeding

Meer van dit bedrijf

Chocolatemakers

Bedrijfsuitjes
Bezoek de echte chocoladefabriek!

Chocolatemakers

Horeca & voeding
Onweerstaanbaar lekkere Sintreep, met 40% Tres Hombres donkere melkchocolade én een snufje sinterklaaskruiden

Chocolatemakers

Horeca & voeding
Bio Fairtrade donkere melkchocolade gemaakt met Criollo cacaobonen uit Peru met hand-geplukte Arabica koffiebonen uit Colombia

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm