Chatservices

Je ziet ze steeds meer. Een chatbox die opspringt als je een website bezoekt.Je wordt dan als bezoeker meteen welkom geheten met de vraag of men iets voor je kan doen. In heel veel gevallen kan dat! Een snel antwoord op een vraag, een verzoek tot meer informatie etc.

Over Chatservices

SociaalPlus kan zorgen voor een chatbox op uw website en er voor zorgen dat ook uw bezoekers vragen kunnen stellen of meer informatie kunnen vragen. Wij verzorgen de bezetting van de chatbox. Dat scheelt u bellers en mailers! En zorgt tegelijkertijd voor een actievere klantbeleving op uw site. U wordt van elke chat op de hoogte gesteld middels een mail. En natuurlijk helpt SociaalPlus uw websitebezoeker verder zodat u ook nog eens meer leads uit uw site genereerd.
Over SociaalPlus BV
“Mét afstand de beste… SociaalPlus is als “”specialist in klantcontact”” een sociale onderneming die werkt met mensen die zichzelf moeilijk kwalificeren op de arbeidsmarkt. Deze mensen hebben bijvoorbeeld jarenlang in een uitkeringssituatie gezeten of hebben een beperking. Ons KlantContactCenter voert telefoondiensten, receptiediensten, backofficediensten en outboundcampagnes op professionele wijze uit en is zo al jarenlang het visitekaartje voor veel gemeentes, (thuis)zorginstellingen en bedrijven Wij gaan verder dan participatiewet of inclusieve arbeidsmarkt. Wij zijn specialisten in klantcontact en specialisten in inclusiviteit.. U wilt immers maatschappelijk verantwoord ontzorgd worden.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

12

Opgericht in

2010

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid

Branche

Facilitaire dienstverlening
SociaalPlus BV
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

SociaalPlus BV

Financiële dienstverlening
Bellen is 90% efficiënter dan manen.

SociaalPlus BV

Financiële dienstverlening
Telemarketing, maar dan anders

SociaalPlus BV

Facilitaire dienstverlening
Uw inkomend telefoonverkeer professioneel én maatschappelijk verantwoord geregeld

SociaalPlus BV

Facilitaire dienstverlening
Professionele opvang van de piekmomenten op uw KCC

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm