GeluksCafé

Een gelukkiger mens is een gezonder mens, en dat lijkt nu belangrijker dan ooit! Veel jongeren scoren ongekend laag op veerkracht en levenstevredenheid. Een goede reden om hier samen op een positieve en laagdrempelige manier mee aan de slag te gaan.

Over GeluksCafé

De GeluksCafés hebben als doel om de kansengelijkheid voor jongeren op geluk en gezondheid te vergroten. Een GeluksCafé is een veilige, inspirerende plek waar we elkaar ontmoeten, kwetsbaar kunnen zijn, in gesprek gaan en werken aan inzicht en handelingsperspectief voor meer veerkracht, geluk en gezondheid. We weten dat als we dit samen (‘peer to peer’) doen de opbrengst gelijk is aan 1+1 = 3. Individueel én collectief. Onze werkvormen zijn inspirerend, creatief en interactief én sluiten goed aan bij de belevingswereld van jongeren. We verzorgen GeluksCafés als reeks of als losse bijeenkomsten, en uiteraard in overleg op maat. Daarnaast kunnen we trainingen aanbieden zodat u wordt opgeleid het concept GeluksCafés zelf te verzorgen. Samen werken aan meer veerkrachtige en gelukkigere jongeren? Neem contact met ons op!
Over GeluksBV
De missie van GeluksBV is werken aan het Bruto Nationaal Geluk, voor de bloei van mens & maatschappij. Wij gebruiken de wetenschappelijke inzichten over geluk in onze sociale innovaties gericht op het bevorderen van inclusie, kansengelijkheid en jongeren die lekker in hun vel zitten. Daarnaast delen we onze kennis in trainingen en masterclasses.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

Opgericht in

2017

Meet impact

ja

SDG’s

Goede gezondheid,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Vrede en recht,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Advies, training en consultancy, Bedrijfsuitjes, Events & vergaderen, ICT, media en communicatie, Overig
GeluksBV
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

GeluksBV

Advies, training en consultancy
Neem zelf de regie over jouw (werk)geluk!

GeluksBV

Advies, training en consultancy
Digitaal vaardige ouderen die mee kunnen doen!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm