Maatwerk duurzame relatiegeschenken

Ecowings tassen en accessoires zijn bij uitstek geschikt als cadeau voor werknemers of relaties. Het is mogelijk om de producten te voorzien van een logo of een kleuraccent. Zo geef je echt iets bijzonders en van blijvende waarde.

Over Maatwerk duurzame relatiegeschenken

Steeds meer bedrijven geven hun werknemers en relaties iets duurzaams. Iets unieks dat niemand anders heeft en waar je ook echt iets aan hebt. En iets dat bijdraagt aan een beter wereld. Ecowings brengt al die eigenschappen samen.

Ecowings maakt in India tassen en accessoires van binnenbanden van vrachtauto’s. Door afgedankte binnenbanden uit de afvalstroom te halen en te upcyclen tot hoogwaardige producten voorkomen ze dat rubber wordt verbrand in de open lucht. Ecowings tassen en accessoires zijn duurzaam, stijlvol en stuk voor stuk uniek.

Ecowings tassen en accessoires zijn bij uitstek geschikt als cadeau voor werknemers of relaties. Elke binnenband is uniek, dus ook elke tas en accessoire heeft een unieke tekening. Daarnaast is het ook mogelijk om de producten te voorzien van je eigen logo. Zo geef je echt iets bijzonders en van blijvende waarde. Bovendien benadruk je als bedrijf dat je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vindt.
Over Ecowings
Ecowings produceert professionele laptoptassen van hergebruikt rubber van autobanden. Wij halen de afgedankte binnenbanden van auto’s uit de afvalstroom van India en hergebruiken die om mooie producten van te maken. Dit doen wij in ons atelier in Indore, met Indiase ontwerpers en lokale ambachtslieden. Goede werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden zijn daarbij vanzelfsprekend. Ecowings heeft als missie om de natuur te beschermen door afval een tweede leven te geven, en door middel van design te laten zien dat hergebruik heel goed mogelijk is. Het is onze ambitie om alle professionals te voorzien van een eerlijke en duurzame laptoptas, die praktisch en betaalbaar is en waarbij geen concessies worden gedaan op het gebied van kwaliteit en design.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

circulair-duurzaam,
int-ontw-en-fairchain,
milieu

FTE

15

Opgericht in

2015

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering

Branche

Geschenken
Ecowings
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

Ecowings

Geschenken
Professionele handgemaakte relatiegeschenken van upcyclede materialen, zoals bijv. autobanden. Maatwerk, eventueel voorzien van eigen logo

Ecowings

Geschenken
Professionele laptoptassen van upcyclede autobanden

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm