Minnelijke & gerechtelijke incasso

Wij combineren incasso én schuldhulpverlening in de meest optimale vorm waardoor we meer debiteuren spreken, duurzamere betaaloplossingen realiseren en debiteuren helpen met al hun schulden.

Over Minnelijke & gerechtelijke incasso

Met het Sociaal Incassoproces besteedt Faircasso ruim twee keer zoveel tijd aan uw vordering. Door onder andere een huisbezoek investeren we in het contact met de debiteur om samen tot een oplossing te komen. Onze incassomedewerkers zijn tevens budgetcoach en bieden proactief schuldhulpverlening aan om nieuwe achterstanden te voorkomen. Schulden worden bij ons gemiddeld drie keer sneller geïncasseerd en het aantal dagvaardingen wordt met 90% gereduceerd. Sociaal incasseren is dus naast maatschappelijk verantwoord ook bedrijfseconomisch een slimme keuze!
Over Faircasso
Faircasso is het eerste en enige sociale incassobureau zonder winstoogmerk voor bedrijven die hun klanten belangrijk vinden. Dit levert financieel, commercieel én sociaal het beste resultaat. Onze missie is de incassomarkt veranderen naar een sociaal verantwoord niveau. Wij staan voor: Niet onderuit halen, maar overeind helpen.Onze focus ligt op:- betaalachterstanden voorkomen – particuliere en zakelijke vorderingen sociaal incasseren – consumenten en ondernemers met schulden helpen – ambassadeur van Sociaal Incasseren

De organisatie in het kort

Impact gebieden

armoedebestrijding

FTE

8

Opgericht in

2014

Meet impact

nee

SDG’s

Geen armoede

Branche

Meer van dit bedrijf

Faircasso

Financiële dienstverlening
Externe incasso

Faircasso

Financiële dienstverlening
Tussen debiteurenbeheer en externe incasso

Faircasso

Financiële dienstverlening
Ondersteuning binnen uw debiteurenbeheer

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm