PlaytoWork

PlaytoWork is een innovatief arbeidsbemiddelingsplatform voor mbo’ers. Hoog kwalitatieve en beter passende matches op hard en soft skills tussen werkzoekenden en vacatures van werkgevers die ze niet goed kunnen vinden en/of niet weten wie ze zijn. Passend in de wereld van nieuwe technologie met een lagere ‘cost of hire’.

Over PlaytoWork

Social enterprise PlaytoWork helpt inmiddels > 50.000 jonge mensen (niet-hoogopgeleiden) beter en leuker aan een passende baan met behulp van serious gaming. Door meer inzicht in wie ze zijn (hard en soft skills) maken ze bewustere keuzes in het leven waaronder werk en opleiding. Bij een match op een (bij)baan kunnen ze rechtstreeks solliciteren via Whatsapp, email of telefoon. Werkgevers kunnen de mbo’ers vaak niet goed vinden, zitten veelal niet op LinkedIn, en/of weten niet wie ze zijn. Onze ‘application to hire’ ratio is rond 1 : 3 tov het marktgemiddelde van 1 : 15. Het instrument kan ook bijdragen aan het tegengaan van arbeidsmarktdiscriminatie.

Zowel werkzoekenden, werkgevers en daarmee de maatschappij zijn gebaat bij een beter passende matching en een duurzame(re) arbeidsrelatie.
Over PlaytoWork
Social enterprise PlaytoWork helpt inmiddels > 50.000 jonge mensen (niet-hoogopgeleiden) beter en leuker aan een passende baan met behulp van serious gaming. Door meer inzicht in wie ze zijn (hard en soft skills) maken ze bewustere keuzes in het leven waaronder werk en opleiding. Bij een match op een (bij)baan kunnen ze rechtstreeks solliciteren via Whatsapp, email of telefoon. Werkgevers kunnen de mbo’ers vaak niet goed vinden, zitten veelal niet op LinkedIn, en/of weten niet wie ze zijn. Onze ‘application to hire’ ratio is rond 1 : 3 tov het marktgemiddelde van 1 : 15. Het instrument kan ook bijdragen aan het tegengaan van arbeidsmarktdiscriminatie.Zowel werkzoekenden, werkgevers en daarmee de maatschappij zijn gebaat bij een beter passende matching en een duurzame(re) arbeidsrelatie.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

6

Opgericht in

2016

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Overig

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm