Reflower Abonnement

Wil je ook meedoen aan de circulaire economie? Neem een abonnement op kunstbloemen. Onze blijvende bloemen en vazen worden telkens opnieuw gebruikt. Zero waste, minder pesticiden gebruik en minder CO2 uitstoot.
Reduce | Re-use | Reflower.

Over Reflower Abonnement

Iedereen wordt blij van bloemen, maar de negative impact die de sierteelt heeft op het klimaat is niet fijn.

Stijgende gasprijzen maken het telen in de kassen steeds duurder, het invliegen van bloemen veroorzaakt C02 uitstoot. Het gebruik van pesticiden, water en energie is hoog. En alle bloemen eindigen als afval.

Kunstbloemen zijn een duurzaam alternatief. Mooie, natuurgetrouwe blijvende bloemen zijn lastig te vinden. Ze zijn kostbaar en het is niet makkelijk om ze goed in een vaas te schikken. Bovendien is afwisseling leuk. Met de seizoenen mee. Andere kleuren, andere bloemen, andere vazen.

Wij maken het makkelijker om altijd mooie kunstbloemen te hebben staan. Zonder afval, zonder CO2 uitstoot en zonder gedoe.

Je sluit een abonnement af op kunstbloemen en kiest een mooi boeket in een bijpassende vaas uit. Wij bezorgen in de Randstad. Van Den Helder tot onder Rotterdam, van Haarlem tot Utrecht, en in Amsterdam met de bakfiets.
Over Reflower, de duurzame bloemenbieb
Reflower is de duurzame bloemenbieb, opgericht door Ellyne Bierman. Zij maakt het huren van kunstbloemen gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen. Reflower is geschikt voor particulieren, kantoren, horeca en events. Hoe werkt het abonnement? In de duurzame bloemenbieb kies je een vaas met kunstbloemen uit. We bezorgen in de Randstad. Ieder boeket is handgemaakt met de mooiste kwaliteit blijvende bloemen in een leuke vaas. Per maand betaal je bloemenhuur, de wisselkosten worden apart berekend. Je mag zo vaak wisselen als je wilt. Waarom? Verse bloemen zijn minder ‘groen’ dan ze lijken en hebben vaak negatieve impact op het klimaat. Mooie kunstbloemen zijn een duurzaam alternatief. Het is gemakkelijk, beeldig en kostenbesparend. Kosten Abonnement: vanaf €5 per week. Iedere wissel is €15.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

circulair-duurzaam,
milieu,
voedseltransitie-natuurbehoud

FTE

1

Opgericht in

2020

Meet impact

ja

SDG’s

Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie

Branche

Events & vergaderen, Facilitaire dienstverlening, Horeca & voeding, Interieur, mode & kunst
Reflower, de duurzame bloemenbieb
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

Reflower, de duurzame bloemenbieb

Events & vergaderen
Blijvende bloemen, echte kunst

Reflower, de duurzame bloemenbieb

Facilitaire dienstverlening
Nieuw: zero waste bloemen op kantoor

Reflower, de duurzame bloemenbieb

Events & vergaderen
Zero-waste blijvende bloemen op jouw event? Dat kan!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm