Reflower Events – Kunstbloemen huren

Reflower is de duurzame bloemenbieb. Wij verhuren ook beeldige blijvende bloemen grote of kleine vaasjes voor evenementen. Kunstbloemen zijn een alternatief voor verse bloemen, maar dan zonder afval, met CO2 reductie. Reduce. Re-use. Reflower!

Over Reflower Events – Kunstbloemen huren

Events, congressen, presentaties, diners, huwelijken, feesten, partijen, toneelvoorstellingen, dinerparties en cateringopdrachten. Voor 1 dag is het mogelijk om bloemen te huren uit de duurzame bloemenbieb. Laat je wensen weten en we stellen de boeketten samen op maat. Klein, groot, veel of weinig. Alles is mogelijk!
Over Reflower, de duurzame bloemenbieb
Reflower is de duurzame bloemenbieb, opgericht door Ellyne Bierman. Zij maakt het huren van kunstbloemen gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen. Reflower is geschikt voor particulieren, kantoren, horeca en events. Hoe werkt het abonnement? In de duurzame bloemenbieb kies je een vaas met kunstbloemen uit. We bezorgen in de Randstad. Ieder boeket is handgemaakt met de mooiste kwaliteit blijvende bloemen in een leuke vaas. Per maand betaal je bloemenhuur, de wisselkosten worden apart berekend. Je mag zo vaak wisselen als je wilt. Waarom? Verse bloemen zijn minder ‘groen’ dan ze lijken en hebben vaak negatieve impact op het klimaat. Mooie kunstbloemen zijn een duurzaam alternatief. Het is gemakkelijk, beeldig en kostenbesparend. Kosten Abonnement: vanaf €5 per week. Iedere wissel is €15.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

circulair-duurzaam,
milieu,
voedseltransitie-natuurbehoud

FTE

1

Opgericht in

2020

Meet impact

ja

SDG’s

Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie

Branche

Events & vergaderen, Facilitaire dienstverlening, Horeca & voeding, Interieur, mode & kunst
Reflower, de duurzame bloemenbieb
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

Reflower, de duurzame bloemenbieb

Events & vergaderen
Blijvende bloemen, echte kunst

Reflower, de duurzame bloemenbieb

Facilitaire dienstverlening
Nieuw: zero waste bloemen op kantoor

Reflower, de duurzame bloemenbieb

Facilitaire dienstverlening
beeldige blijvende bloemen in een leuke vaas

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm