Bedrijfscatering

Bedrijfscatering via The Colour Kitchen is een aantrekkelijke manier om te voldoen aan MVO-doelstellingen waarbij meteen een goed uitziend en volledig horecaconcept wordt binnengehaald. De bedrijven helpen mee aan het maken van maatschappelijke impact.

Over Bedrijfscatering

Onze horecagasten in de bedrijfsrestaurants werken bij een organisatie die maatschappelijke betrokkenheid belangrijk vindt en die een samenwerking met The Colour Kitchen is gestart. Deze gasten komen vooral omdat het bedrijfsrestaurant de makkelijkste en meest logische keus is. Ze komen in hun pauze of voor een bespreking langs in het restaurant. Ze hebben niet altijd alle tijd van de wereld en willen vooral even snel (en niet te duur) iets eten of drinken. Wat is voor hen de toegevoegde waarde van The Colour Kitchen?

Ze kunnen er trots op zijn dat hun organisatie maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.
Over The Colour Kitchen
Maatschappelijke impact maken, daar draait het om bij The Colour Kitchen. Dat doen we met een commercieel hospitality-concept met een groot maatschappelijk hart. Samen met onze gasten en partners maken wij het verschil door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te geven. We leiden ze in onze horecabedrijven, bedrijfs- en partycatering op tot horecaprofessionals met een diploma. En helpen ze daarna zoveel mogelijk verder op weg naar een baan. Om nog meer sociale impact te maken, ontwikkelden we de campagne NO SOCIAL WASTE, waarmee wij de barricaden opgaan. Het doel: al het onbenut talent dat nu thuis op de bank zit een nieuwe kans geven. We moeten ons menselijk kapitaal in Nederland koesteren – geen talent mag onbenut blijven!

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie

FTE

100

Opgericht in

2007

Meet impact

nee

SDG’s

Goede gezondheid,
Kwaliteitsonderwijs,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Verantwoorde consumptie,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

The Colour Kitchen

Advies, training en consultancy
Door met The Colour Kitchen in zee te gaan, haal je gemotiveerde en bijzondere talenten in huis en maak je ook nog eens maatschappelijk impact.

The Colour Kitchen

Horeca & voeding
Door lekker bij The Colour Kitchen te eten maak je het verschil voor een ander.

The Colour Kitchen

Horeca & voeding
Door The Colour Kitchen in huis te halen, maak je op de leukste en meest verfrissende manier maatschappelijke impact.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm