Opleiden en begeleiden

Op ondernemende wijze mensen aan het werk krijgen, is niet alleen effectiever en kostenbesparend, het draagt ook actief bij aan een transparante arbeidsmarkt/ gelijke kansen in de samenleving.

Over Opleiden en begeleiden

Door met The Colour Kitchen in zee te gaan en leerlingen een stage of werkplek te bieden, haal je gemotiveerde en bijzondere talenten in huis en maak je ook nog eens maatschappelijk impact. Met een groot slagingspercentage en een rotsvast vertrouwen in het kunnen van mensen, krijgen leerlingen bij The Colour Kitchen de beste kans op succes.Je haalt een betrokken en extra gemotiveerde professional binnen én laat zien dat je het hart op de juiste plek hebt.
Over The Colour Kitchen
Maatschappelijke impact maken, daar draait het om bij The Colour Kitchen. Dat doen we met een commercieel hospitality-concept met een groot maatschappelijk hart. Samen met onze gasten en partners maken wij het verschil door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te geven. We leiden ze in onze horecabedrijven, bedrijfs- en partycatering op tot horecaprofessionals met een diploma. En helpen ze daarna zoveel mogelijk verder op weg naar een baan. Om nog meer sociale impact te maken, ontwikkelden we de campagne NO SOCIAL WASTE, waarmee wij de barricaden opgaan. Het doel: al het onbenut talent dat nu thuis op de bank zit een nieuwe kans geven. We moeten ons menselijk kapitaal in Nederland koesteren – geen talent mag onbenut blijven!

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie

FTE

100

Opgericht in

2007

Meet impact

nee

SDG’s

Goede gezondheid,
Kwaliteitsonderwijs,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Verantwoorde consumptie,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

The Colour Kitchen

Horeca & voeding
Door lekker bij The Colour Kitchen te eten maak je het verschil voor een ander.

The Colour Kitchen

Horeca & voeding
Door The Colour Kitchen in huis te halen, maak je op de leukste en meest verfrissende manier maatschappelijke impact.

The Colour Kitchen

Horeca & voeding
The Colour Kitchen staat voor ‘goed eten op verschillende niveaus’. Als je hier eet, maak je het verschil voor een ander.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm