Partycatering

Een feestje of evenement is pas echt geslaagd als er leuk en lekker eten geserveerd wordt. Als je kwaliteit verwacht, maar het verhaal ‘erachter’ minstens zo belangrijk vindt dan is The Colour Kitchen on tour de partycateraar die je zoekt.

Over Partycatering

Jij vertelt ons je wensen en wij regelen alles: van creatieve ideeën tot de aankleding en partycatering. Onze koks en leerlingen gebruiken zoveel mogelijk biologische en streekproducten voor de bereiding van onze hapjes. Wil jij ook duurzaam eten voor je event en bijdragen aan ons maatschappelijk doel? Organiseer dan een event met The Colour Kitchen On Tour!
Over The Colour Kitchen
Maatschappelijke impact maken, daar draait het om bij The Colour Kitchen. Dat doen we met een commercieel hospitality-concept met een groot maatschappelijk hart. Samen met onze gasten en partners maken wij het verschil door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te geven. We leiden ze in onze horecabedrijven, bedrijfs- en partycatering op tot horecaprofessionals met een diploma. En helpen ze daarna zoveel mogelijk verder op weg naar een baan. Om nog meer sociale impact te maken, ontwikkelden we de campagne NO SOCIAL WASTE, waarmee wij de barricaden opgaan. Het doel: al het onbenut talent dat nu thuis op de bank zit een nieuwe kans geven. We moeten ons menselijk kapitaal in Nederland koesteren – geen talent mag onbenut blijven!

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie

FTE

100

Opgericht in

2007

Meet impact

nee

SDG’s

Goede gezondheid,
Kwaliteitsonderwijs,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Verantwoorde consumptie,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

The Colour Kitchen

Advies, training en consultancy
Door met The Colour Kitchen in zee te gaan, haal je gemotiveerde en bijzondere talenten in huis en maak je ook nog eens maatschappelijk impact.

The Colour Kitchen

Horeca & voeding
Door lekker bij The Colour Kitchen te eten maak je het verschil voor een ander.

The Colour Kitchen

Horeca & voeding
The Colour Kitchen staat voor ‘goed eten op verschillende niveaus’. Als je hier eet, maak je het verschil voor een ander.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm