Bijenkasten

Bijenkasten en imkerservices voor bedrijven en organisaties

Over Bijenkasten

Het gaat slecht met de bijen. Is dit een probleem? Helaas wel. Want zonder hun bestuiving zouden we een groot deel van ons voedsel moeten missen. Dit is niet alleen vervelend voor wat er (niet meer) op ons bord ligt, maar gaat ook ten koste van onze economie, en de leefbaarheid voor mens en dier.

I Love Beeing plaatst natuurlijke bijenkasten bij bedrijven en onderhoudt deze. Imkeren doen we biologisch. Dat houdt ook in dat wij letten op een evenwichtige spreiding van bijenkasten over het land. En de honing? Die mogen de bijen zelf houden, zodat ze gezond blijven. Als opdrachtgever ontvang je regelmatig updates over al het reilen en zeilen van jullie zoemende relaties. Op verzoek verzorgen wij daar ook workshops bij!Voor honingbijen en wilde bijen is het niet alleen belangrijk om een woonplek te hebben, maar ook genoeg voedsel van inheemse bloemen en planten. Daarom kun je bij ons ook terecht voor:

> vergroening van de buitenzone van jouw bedrijf

> vergroening van bedrijventerreinen

> tijdelijke natuur voor projectontwikkelaars en gemeenten
Over I Love Beeing
“I Love Beeing werkt aan een groen en biodivers Nederland Want: no bees, no beeing! Wij leggen natuuroases aan waar mens en dier van geniet. Op braakliggende terreinen verzorgen wij tijdelijke, inheemse natuur. Onze ingrepen helpen de populaties van bijen en vlinders vast op gang en zorgen voor een lust voor het oog. De bij heeft deze hulp hard nodig. Wij vergroenen ook bedrijfslocaties en bedrijvenparken. Je kunt bij ons terecht om jullie terrein, dak en gevel bijvriendelijk te maken. Met onze hulp wordt jouw locatie niet alleen een aangename groene plek, maar ook een waardevolle aanjager van de plaatselijke biodiversiteit. “

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu

FTE

2

Opgericht in

2015

Meet impact

ja

SDG’s

Duurzame steden en gemeenschappen,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven onder water

Branche

Meer van dit bedrijf

I Love Beeing

Facilitaire dienstverlening
Verander jouw locatie in een aanjager voor de biodiversiteit en word ’the best place to work’.

I Love Beeing

Bouw
Tijdelijke natuuroases: een opmaat naar een opgeleverd bouwproject met volgroeid, waardeverhogend groen!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm