Tijdelijke natuur

I Love Beeing verzorgt tijdelijke natuur op braakliggende terreinen. Wij richten tijdelijke groenzones in en verzorgen de overgang naar het definitieve groenplan. Wanneer het terrein wordt opgeleverd, staat er een volwassen groene infrastructuur en is het vastgoed al procenten méér waard.

Over Tijdelijke natuur

Nieuwbouwplannen houden steeds meer rekening met biodiversiteit. Maar in aanloop naar de oplevering ligt een bouwterrein er vaak jarenlang kaal bij. Zonde, want hier ligt een gouden kans. Het is heel goed mogelijk om de natuur op braakliggend terrein toe te laten, zonder dat daar risico’s aan kleven voor de definitieve invulling. Alleen maar voordelen, eigenlijk.

I Love Beeing verzorgt tijdelijke natuur op braakliggende terreinen. En wel op zo’n manier dat het aansluit bij de bouwplanning van de projectontwikkelaar. I Love Beeing richt tijdelijke groene zones in en verzorgt de overgang naar het definitieve groenplan. Wanneer het terrein uiteindelijk wordt opgeleverd, heeft het een volwassen groene infrastructuur. Naast de ecologische en sociale winst heeft dat nòg een belangrijk voordeel: vastgoed met volwassen groenvoorzieningen is bij de oplevering al procenten méér waard.Dankzij de wettelijke regeling Tijdelijke Natuur loop je geen risico meer op vertraging door zeldzame plant- of diersoorten. Geen weggegooide kosten meer om een site natuurvrij te houden. Met I Love Beeing investeer je in de toekomstige bestemming van jullie bouwterrein.Onze diensten:

• quickscan flora & fauna en ecologisch advies

• ontwerp, aanleg en onderhoud van tijdelijke natuur

• begeleiding regeling Tijdelijke Natuur

• transitie naar permanent groen

• impactrapportages
Over I Love Beeing
“I Love Beeing werkt aan een groen en biodivers Nederland Want: no bees, no beeing! Wij leggen natuuroases aan waar mens en dier van geniet. Op braakliggende terreinen verzorgen wij tijdelijke, inheemse natuur. Onze ingrepen helpen de populaties van bijen en vlinders vast op gang en zorgen voor een lust voor het oog. De bij heeft deze hulp hard nodig. Wij vergroenen ook bedrijfslocaties en bedrijvenparken. Je kunt bij ons terecht om jullie terrein, dak en gevel bijvriendelijk te maken. Met onze hulp wordt jouw locatie niet alleen een aangename groene plek, maar ook een waardevolle aanjager van de plaatselijke biodiversiteit. “

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu

FTE

2

Opgericht in

2015

Meet impact

ja

SDG’s

Duurzame steden en gemeenschappen,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven onder water

Branche

Meer van dit bedrijf

I Love Beeing

Facilitaire dienstverlening
Verander jouw locatie in een aanjager voor de biodiversiteit en word ’the best place to work’.

I Love Beeing

Facilitaire dienstverlening
Een bijenkast van de zaak!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm