Natuurrijke werklocaties

I Love Beeing vergroent bedrijfslocaties en bedrijvenparken. Je kunt bij ons terecht om jullie terrein, dak en gevel biodivers en bijvriendelijk te maken. Verbeter jullie ecologische voetafdruk en word ’the best place to work’!

Over Natuurrijke werklocaties

Impact begint op de werkplek. Een bedrijfslocatie kan veel bijdragen aan de leefomstandigheden van bijen en vlinders. Met ingrepen die goed te overzien zijn veranderen wij jullie buitenomgeving in een bijvriendelijke groene oase voor mens en dier. Daarvoor maken wij een groenplan op maat dat 1. jouw medewerkers een inspirerende groene werklocatie oplevert en 2. de biodiversiteit duurzaam versterkt en klaar is voor het veranderende klimaat.

Je kunt bij ons terecht voor onder meer: halfverharde parkeerplaatsen, groenstroken, groene daken en gevels, insectenmuurtjes, bijenkasten en outdoor vergaderruimtes. I Love Beeing is beschikbaar vanaf advies en ontwerp tot en met aanleg en onderhoud.
Over I Love Beeing
“I Love Beeing werkt aan een groen en biodivers Nederland Want: no bees, no beeing! Wij leggen natuuroases aan waar mens en dier van geniet. Op braakliggende terreinen verzorgen wij tijdelijke, inheemse natuur. Onze ingrepen helpen de populaties van bijen en vlinders vast op gang en zorgen voor een lust voor het oog. De bij heeft deze hulp hard nodig. Wij vergroenen ook bedrijfslocaties en bedrijvenparken. Je kunt bij ons terecht om jullie terrein, dak en gevel bijvriendelijk te maken. Met onze hulp wordt jouw locatie niet alleen een aangename groene plek, maar ook een waardevolle aanjager van de plaatselijke biodiversiteit. “

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu

FTE

2

Opgericht in

2015

Meet impact

ja

SDG’s

Duurzame steden en gemeenschappen,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven onder water

Branche

Meer van dit bedrijf

I Love Beeing

Facilitaire dienstverlening
Een bijenkast van de zaak!

I Love Beeing

Bouw
Tijdelijke natuuroases: een opmaat naar een opgeleverd bouwproject met volgroeid, waardeverhogend groen!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm