Digitaal print- en drukwerk met sociale impact

Bestel bij ons digitaal print- en drukwerk. Van visitekaartjes tot magazines, posters tot kerstkaarten, documentatiemappen tot bouwtekeningen: alles kan. Snel geleverd (waar kan per fietskoerier) door heel Nederland.

Over Digitaal print- en drukwerk met sociale impact

PrintPlezier levert professioneel digitaal drukwerk voor bedrijven met haar print- en inbindservice. Snelle bezorging, persoonlijke service en hoge kwaliteit drukwerk tegen een scherpe prijs. En u met uw printwerk maakt u sociale impact.

Als sociale onderneming creëren we deels betaalde, deels onbetaalde werkplekken voor mensen die al lange tijd niet hebben gewerkt. Ook werken we samen met twee sociale repro’s in Delft (Ipse de Bruggen en GGZ Delfland). Daarnaast vervult onze onderneming een buurtfunctie in de (achterstands)wijk waar wij zijn gevestigd. Onder de naam KopieKoffie bieden we een plek om te kopiëren, maar ook voor een goede bak koffie en gesprek, een werkplek en een plek voor ontmoeting.
Over PrintPlezier BV
Printplezier: professionele printservice en digitaal drukwerk met sociale impact.Onze print- en inbindservice voor bedrijven en organisaties levert digitaal drukwerk voor een scherpe prijs tiptop bij uw af, zonder dat u de deur uit hoeft. En daarbij komt: uw printwerk is duurzaam gemaakt en heeft sociale impact.Onze sociale impact is enerzijds dat we betaalde werkplekken creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we in samenwerking met bestaande leer&werkbedrijven in Delft. Anderzijds maakt de aanwezigheid van PrintPlezier in de wijk Buitenhof in Delft sociale impact in de buurt mogelijk. Het winkeldeel van ons bedrijf heeft een buurtfunctie met een kopje koffie en ontmoeting. Onze producten en dienstverlening willen we zo MVO-mogelijk (in stappen, a.d.h.v MVO prestatieladder) produceren: niet alleen qua CO2-footprint, maar ook met aandacht voor bijv. goede werkplekken en transparante dienstverlening.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

2

Opgericht in

2018

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie

Branche

Meer van dit bedrijf

PrintPlezier BV

ICT, media en communicatie
Product laten opmaken of nieuwe ontwerp nodig

PrintPlezier BV

Financiële dienstverlening
Nog een (rest)archief wat gedigitaliseerd moet worden? Wij doen dit voor u!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm