DTP werk/grafisch ontwerp

PrintPlezier werkt samen met sociale repro’s waarbij ook het DTP en/of ontwerp werk op een sociale manier kan worden ingevuld.

Over DTP werk/grafisch ontwerp

Ontwerpje nodig of een aanpassing van een PDF? PrintPlezier kan voor u het ontwerp/DTP werk verzorgen, in samenwerking met sociale repro’s.

PrintPlezier heeft als doel maximale sociale impact te hebben met haar bedrijfsmiddelen. Dit doen we door betaalde en onbetaalde werkplekken te creëren voor mensen die lange tijd niet hebben gewerkt.

Daarnaast vervult PrintPlezier ook een buurtfunctie in de (aandachts)wijk waar we zijn gevestigd, waar we met goede koffie, een printje of kopietje ontmoeting stimuleren, een plek bieden om te werken en een positieve impact willen hebben op de wijk.
Over PrintPlezier BV
Printplezier: professionele printservice en digitaal drukwerk met sociale impact.Onze print- en inbindservice voor bedrijven en organisaties levert digitaal drukwerk voor een scherpe prijs tiptop bij uw af, zonder dat u de deur uit hoeft. En daarbij komt: uw printwerk is duurzaam gemaakt en heeft sociale impact.Onze sociale impact is enerzijds dat we betaalde werkplekken creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we in samenwerking met bestaande leer&werkbedrijven in Delft. Anderzijds maakt de aanwezigheid van PrintPlezier in de wijk Buitenhof in Delft sociale impact in de buurt mogelijk. Het winkeldeel van ons bedrijf heeft een buurtfunctie met een kopje koffie en ontmoeting. Onze producten en dienstverlening willen we zo MVO-mogelijk (in stappen, a.d.h.v MVO prestatieladder) produceren: niet alleen qua CO2-footprint, maar ook met aandacht voor bijv. goede werkplekken en transparante dienstverlening.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

2

Opgericht in

2018

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie

Branche

Meer van dit bedrijf

PrintPlezier BV

Financiële dienstverlening
Nog een (rest)archief wat gedigitaliseerd moet worden? Wij doen dit voor u!

PrintPlezier BV

Financiële dienstverlening
Eersteklas kwaliteit, snel geleverd met sociale impact bij PrintPlezier

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm