Digitaliseren van documenten en (bouw)tekeningen – met sociale impact

Digitaliseren van archief – voor de meeste organisaties niet iets wat bovenaan de TODO-lijst staat. Juist ook de wat lastigere zaken, zoals grootformaat (bouw)tekeningen. Wij nemen u dit werk uit handen. Uw organisatie een zorg minder, én uw bedrijf draagt daarbij bij aan sociale impact!

Over Digitaliseren van documenten en (bouw)tekeningen – met sociale impact

PrintPlezier digitaliseert documenten en grootformaattekeningen voor organisaties, met een professionele service en gevoeligheid voor privacy. Niet alleen kleinformaat documenten, maar ook grootformaat tekeningen.

PrintPlezier heeft sociale impact door enerzijds betaalde en onbetaalde werkplekken te creëren voor mensen die alle lange tijd niet hebben gewerkt. Daarnaast vervult ons bedrijf ook een buurtfunctie in de (aandachts)buurt waar wij zijn gevestigd, waar mensen kunnen binnen lopen voor een goede koffie, ontmoeting, een praatje, kopietje of een flexwerkplek.
Over PrintPlezier BV
Printplezier: professionele printservice en digitaal drukwerk met sociale impact.Onze print- en inbindservice voor bedrijven en organisaties levert digitaal drukwerk voor een scherpe prijs tiptop bij uw af, zonder dat u de deur uit hoeft. En daarbij komt: uw printwerk is duurzaam gemaakt en heeft sociale impact.Onze sociale impact is enerzijds dat we betaalde werkplekken creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we in samenwerking met bestaande leer&werkbedrijven in Delft. Anderzijds maakt de aanwezigheid van PrintPlezier in de wijk Buitenhof in Delft sociale impact in de buurt mogelijk. Het winkeldeel van ons bedrijf heeft een buurtfunctie met een kopje koffie en ontmoeting. Onze producten en dienstverlening willen we zo MVO-mogelijk (in stappen, a.d.h.v MVO prestatieladder) produceren: niet alleen qua CO2-footprint, maar ook met aandacht voor bijv. goede werkplekken en transparante dienstverlening.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

2

Opgericht in

2018

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie

Branche

Meer van dit bedrijf

PrintPlezier BV

ICT, media en communicatie
Product laten opmaken of nieuwe ontwerp nodig

PrintPlezier BV

Financiële dienstverlening
Eersteklas kwaliteit, snel geleverd met sociale impact bij PrintPlezier

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm