Ecologische Uitvaartkisten

FAIR coffins: de nieuwe norm in uitvaartkisten

100% ecologisch, sociaal (SROI) en betaalbaar vanaf €275,-

Wie kiest voor een uitvaartkist van FAIR coffins laat de wereld een stukje schoner achter én creëert kansen voor mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze FAIR coffins zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën op het gebied van ecologisch & circulair materiaalgebruik en goedgekeurd voor (natuur)begrafenis en crematie.https://faircoffins.com/webshop-uitvaartkist-grafkist-doodskist-duurzaam/

Over Ecologische Uitvaartkisten

FAIR coffins wil de aarde en de bestaande natuur beschermen voor nu en voor toekomstige generaties. Dit middels het ontwikkelen, produceren en verkopen van 100% ecologische & CO2 neutrale uitvaartkisten uit gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen.

FAIR coffins vindt dat een bedrijf als maatschappelijke entiteit ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. FAIR coffins heeft daarom als doel om met name mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt perspectief te bieden op duurzaam werk, opleiding en ontwikkeling.

Door FAIR coffins aan te bieden voor de lage prijs van een vervuilende spaanplaten uitvaartkist kunnen consumenten zonder meerprijs kiezen voor 100% ecologisch. Door deze lage prijsdrempel hopen we snel te kunnen groeien waardoor we een grotere milieu impact kunnen bereiken en meer mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt mogelijkheden kunnen bieden.

https://faircoffins.com/webshop-uitvaartkist-grafkist-doodskist-duurzaam/
Over FAIR coffins
FAIR coffins maakt duurzame uitvaartkisten. 100% ecologisch, sociaal en betaalbaarWie kiest voor een uitvaartkist van FAIR coffins laat de wereld een stukje schoner achter én creëert kansen voor mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt.Onze FAIR coffins zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën op het gebied van ecologisch & circulair materiaalgebruik en goedgekeurd voor (natuur)begrafenis en crematie.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu

FTE

15

Opgericht in

2018

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering

Branche

Meer van dit bedrijf

FAIR coffins

Overig
Laat ons u ontzorgen bij het verlies van een dierbare.

FAIR coffins

Overig
Laat de wereld een stukje schoner achter met een FAIR coffin lijkwade van 100% biologisch katoen.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm