Hulpplatform gemeenten en/of welzijnsorganisaties

Ondanks allerlei ‘sociale kaarten’ is het niet goed mogelijk voor ouderen om zélf eenvoudig diensten en producten te vinden in hun eigen omgeving, om langer zelfstandig te blijven wonen. Hier is een wereld te winnen – dat doet Alleszelf.nl graag met u.

Over Hulpplatform gemeenten en/of welzijnsorganisaties

Veel gemeenten hebben een eigen Wmo- of welzijnsplatform waar mensen informatie kunnen vinden. Deze platforms zijn vaak niet gebruiksvriendelijk en vooral ‘kastje-naar-de-muur-systemen’. Andere platforms zijn betuttelend, te algemeen of erg kostbaar.Alleszelf.nl wil ouderen maximaal eigen keuze en eigen regie geven en besparingen op de Wmo mogelijk maken. Immers: elke vraag die mensen zélf oplossen, is minder gebruik van collectieve middelen. Alleszelf.nl wil dit doen door één platform aan te bieden waar ouderen, hun netwerk, sociale wijkteams, vrijwillige en betaalde hulpverleners, het complete aanbod vinden. Niet alleen een ‘vermelding’, maar ook inhoudelijke informatie en de mogelijkheid om zaken ‘direct te regelen’. Een digitale oplossing die werk uit handen neemt van uw medewerkers, zodat zij zich maximaal kunnen concentreren op ouderen die wél persoonlijke aandacht nodig hebben.
Zie als voorbeeld: https://www.alleszelf.nl/lansingerlandStaat u open voor innovatie? Ziet ook ú dat er digitale oplossingen mogelijk zijn die véél beter werken? Neemt u eigen kracht van ouderen serieus? Neem dan contact op om de mogelijkheden voor uw gemeente te bespreken.
Over Alleszelf.nl
Alleszelf.nl inspireert en helpt om langer en beter zelfstandig te blijven wonen. Ouderen, mantelzorgers en hulpverleners vergelijken en vinden er diensten aan huis en in de buurt. Zo regelt u alles maximaal zélf; Van maaltijden tot regiotaxi, van personenalarmering tot begeleiding en zorg aan huis. Maar ook klussen, administratie, meer sociaal contact en nog veel meer. Met de onafhankelijke, deskundige berichten, overzichten én vergelijkingen op maat, vindt u wat u zoekt. Tot op de hoogste leeftijd!

De organisatie in het kort

Impact gebieden

sociale-cohesie

FTE

3

Opgericht in

2014

Meet impact

nee

SDG’s

Goede gezondheid,
Innovatie en infrastructuur,
Duurzame steden en gemeenschappen

Branche

Overig

Meer van dit bedrijf

Alleszelf.nl

Events & vergaderen
Activiteitenagenda & Keuzehulp voor Reizen en Uitjes

Alleszelf.nl

Financiële dienstverlening
Bereik het hart van uw doelgroep met uw dienst

Alleszelf.nl

Financiële dienstverlening
Bereik het hart van uw doelgroep met uw dienst

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm