Online adverteren gericht op ouderen, mantelzorgers, hulpverleners

Bent u er voor ouderen? Biedt u diensten, producten of activiteiten die ouderen helpen langer zelfstandig thuis te blijven wonen? Dan wilt u óók dat uw oplossingen goed online vindbaar zijn. Of u nu met vrijwilligers werkt of een professionele organisatie bent. Of u nu klein of groot bent, lokaal of landelijk actief.

Over Online adverteren gericht op ouderen, mantelzorgers, hulpverleners

Alleszelf.nl is hét platform waar alle vormen van hulp en ondersteuning voor ouderen thuis gemakkelijk en snel zijn te vinden. Om alles maximaal zélf te regelen! Via Alleszelf.nl bereikt u, met een vermelding, het hart van uw doelgroep: ouderen, hun netwerk (zoals mantelzorgers), maar ook vrijwillige of professionele hulpverleners.

Profiteer van de voordelen van een vermelding: Direct gratis of voordelig bereik van uw doelgroep; Betere online vindbaarheid; Extra aandacht door sterke content en de nieuwsbrief naar vaste abonnees; Meer ouderen helpen; Minimale marketingkosten.

Wat? Vermelding op Alleszelf.nl; Een extra eigen profielpagina; Inclusief inhoudelijke, vergelijkende informatie; Uw dienst in een betrouwbare context.

Hoe? Naar keuze, in één of meer categorieën en met één of meerdere diensten; Precies dáár zichtbaar waar u actief bent (van wijk tot landelijk); Door invullen van het formulier op https://www.alleszelf.nl/aanbieders
Over Alleszelf.nl
Alleszelf.nl inspireert en helpt om langer en beter zelfstandig te blijven wonen. Ouderen, mantelzorgers en hulpverleners vergelijken en vinden er diensten aan huis en in de buurt. Zo regelt u alles maximaal zélf; Van maaltijden tot regiotaxi, van personenalarmering tot begeleiding en zorg aan huis. Maar ook klussen, administratie, meer sociaal contact en nog veel meer. Met de onafhankelijke, deskundige berichten, overzichten én vergelijkingen op maat, vindt u wat u zoekt. Tot op de hoogste leeftijd!

De organisatie in het kort

Impact gebieden

sociale-cohesie

FTE

3

Opgericht in

2014

Meet impact

nee

SDG’s

Goede gezondheid,
Innovatie en infrastructuur,
Duurzame steden en gemeenschappen

Branche

Overig

Meer van dit bedrijf

Alleszelf.nl

Events & vergaderen
Activiteitenagenda & Keuzehulp voor Reizen en Uitjes

Alleszelf.nl

ICT, media en communicatie
Help ouderen om zélf eenvoudig diensten en producten te vinden in hun eigen omgeving om langer zelfstandig te blijven wonen.

Alleszelf.nl

Financiële dienstverlening
Bereik het hart van uw doelgroep met uw dienst

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm