Stem Alleszelf.nl voor minder eenzaamheid | VOORbeeld verkiezing 2019

Ons doel is om ontmoeting te stimuleren onder én met ouderen en zo eenzaamheid te bestrijden. Een uitgebreide en gebruiksvriendelijke Activiteitenkalender op Alleszelf.nl en andere sites geeft meer inzicht in wat er te doen is in elke buurt en brengt mensen samen. Meer contact willen we daarnaast activeren met een vergelijkend overzicht van (zorg)reizen en -uitjes voor ouderen. U kunt op de actiepagina 10 ‘stem’-punten geven via Facebook én Linkedin. Allebei mag dus ook, dan telt uw stem dubbel. Helpt u even mee? Delen is ook heel fijn.
Eervol in top 10 met ‘minder eenzaamheid’ | VOORbeeld verkiezing 2019

Over Stem Alleszelf.nl voor minder eenzaamheid | VOORbeeld verkiezing 2019

Alleszelf.nl is gevraagd als VOORbeeld… Jaarlijks geeft arbeidsbemiddelaar VOOR 10% van haar omzet aan een project waar de wereld mooier van wordt. De editie van 2019 is helemaal gewijd aan projecten waar Nederland mooier van wordt. Relaties van VOOR mogen een ‘VOORbeeld’-project voordragen. Ons nieuwe Alleszelf.nl-project is voor deelname geadopteerd door een lieve VOOR-relatie. Daar zijn wij reuze blij mee!

https://www.alleszelf.nl/ontmoetingsgelegenheid/voorbeeld-verkiezing-2019VOORbeeld verkiezing 2019VOOR doneert 10% van de omzet aan de stichting VOOR. Zij geven dit bedrag aan het winnende project (minus gemaximeerde organisatiekosten van de VOORbeeld-verkiezing 2019). Na een openbare stemronde op LinkedIn en Facebook bepaalt de onafhankelijke jury van de stichting VOOR wie er wint.Het project met de meeste stemmen in de openbare stemronde is automatisch genomineerd. Uit de nummers twee tot en met tien van de openbare stemronde kiest de de jury (op basis van inhoudelijke overwegingen) nog twee genomineerden. De drie genomineerden presenteren hun project in juni 2019 bij de feestelijke finale van de VOORbeeld-verkiezing 2019. Hier kiest de jury het winnende project.Tot en met 10 april 2019 kunt u via Linkedin als Facebook stemmen op verschillende sociale projecten in Nederland waaronder dus Alleszelf.nl ;-)
Eervol in top 10 met ‘minder eenzaamheid’ | VOORbeeld verkiezing 2019
Over Alleszelf.nl
Alleszelf.nl inspireert en helpt om langer en beter zelfstandig te blijven wonen. Ouderen, mantelzorgers en hulpverleners vergelijken en vinden er diensten aan huis en in de buurt. Zo regelt u alles maximaal zélf; Van maaltijden tot regiotaxi, van personenalarmering tot begeleiding en zorg aan huis. Maar ook klussen, administratie, meer sociaal contact en nog veel meer. Met de onafhankelijke, deskundige berichten, overzichten én vergelijkingen op maat, vindt u wat u zoekt. Tot op de hoogste leeftijd!

De organisatie in het kort

Impact gebieden

sociale-cohesie

FTE

3

Opgericht in

2014

Meet impact

nee

SDG’s

Goede gezondheid,
Innovatie en infrastructuur,
Duurzame steden en gemeenschappen

Branche

Overig

Meer van dit bedrijf

Alleszelf.nl

ICT, media en communicatie
Help ouderen om zélf eenvoudig diensten en producten te vinden in hun eigen omgeving om langer zelfstandig te blijven wonen.

Alleszelf.nl

Financiële dienstverlening
Bereik het hart van uw doelgroep met uw dienst

Alleszelf.nl

Financiële dienstverlening
Bereik het hart van uw doelgroep met uw dienst

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm