Vergader- en feestlocatie De Oranjerie

De Oranjerie: een grote glazen kas, grenzend aan ons grasveld en onze kweekkas. Heeft u iets te vieren of wilt u met een grote groep vergaderen? De Oranjerie biedt ruimte aan gezelschappen van 30 tot 100 gasten. De Oranjerie is een leerwerkbedrijf, wat betekent dat wij samen met onze leerlingen de catering verzorgen. We werken in onze keuken met biologische ingrediënten, waaronder veel seizoensproducten van onze eigen tuin.

Over Vergader- en feestlocatie De Oranjerie

De Oranjerie is goed als vergaderruimte te gebruiken, maar ook voor een jubileumborrel of een netwerkbijeenkomst bijvoorbeeld. Zo tussen het groen, biedt het een prettige open sfeer en tegelijkertijd een besloten setting. Uiteraard gaat een bijeenkomst gepaard met een goede catering, bestaande uit bijvoorbeeld een gezonde uitgebreide lunch en een borrel met bijzondere hapjes en drankjes.

Een bezoek aan onze Oranjerie is goed inzetbaar als social return, aangezien wij ons inzetten voor zowel een sociaal als duurzaam bedrijf. Dat ziet u terug in onze arbeidsmatige activering van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, ons leerwerkbedrijf, het feit dat wij een eigen biologische moestuin hebben en wij een groot deel van onze energie zelf opwekken middels zonnepanelen.

Neem bij interesse contact op met Sanne en Eline via info@moestuinutrecht.nl en vraag een offerte aan.
Over De Moestuin
Catering, leren en werkenDeksels Lekker is een cateringbedrijf en leerwerkbedrijf. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de kans te werken en basale vaardigheden te ontwikkelen, middels cursussen en opleiding. Dit geeft hen de mogelijkheid om zich uiteindelijk met vertrouwen op de arbeidsmarkt te begeven, naar betaald of onbetaald werk, binnen of buiten de horeca.Samen met de leerlingen bereidt, serveert en bezorgt Deksels Lekker (h)eerlijke taarten, koekjes, hapjes, broodjes, salades, quiches en soepen met natuurlijke lokale producten. Maatschappelijke betrokkenheid en ontwikkeling van mensen staan bij Deksels Lekker centraal.Deksels Lekker staat voorGoede ambachtelijke en (h)eerlijke lokale producten, op maat gesnedenGebruik van verse, natuurlijke en lokale ingrediëntenGoede prijsstellingSociaal maatschappelijk gezicht: het verhaal achter de cateringproducten van Deksels LekkerDuurzaamheid & milieu; gebruik van bio-afbreekbaar cateringmateriaal

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

2

Opgericht in

2016

Meet impact

nee

SDG’s

Geen armoede,
Kwaliteitsonderwijs,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering

Branche

Meer van dit bedrijf

De Moestuin

Events & vergaderen
Een centraal gelegen bijzondere glazen kas voor bijeenkomsten, met catering met producten van eigen land

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm