Partnerprofiel Multitude

“Multitude zet (digitale) branding in om een inclusieve en duurzame wereld te bouwen, samen met onze opdrachtgevers.”

Multitude maakt sterke merken van organisaties die geloven dat het beter kan. Of dat het beter moét – en dat verschil willen maken. We ontwikkelen uitgesproken (digitale) branding waarmee progressieve organisaties een betekenisvolle relatie kunnen aangaan met hun doelgroep. We zien branding als aanjager van de vooruitgang. Bij Multitude staan we met een proactieve en verantwoorde houding in het leven. Samen werken we aan de meest uiteenlopende projecten met een gemeenschappelijk doel: een inclusieve en duurzame toekomst.  

MVO beleid van Multitude

Bij Multitude zijn duurzaamheid, diversiteit & inclusie belangrijke pijlers onder onze strategie en beleid. Om bij te dragen aan het groter maken van missiegedreven organisaties stellen we een aantal belangrijke zaken centraal:

– We dragen actief bij aan een inclusieve maatschappij door het volgen van trainingen, bezoeken van musea en lezingen en het monitoren van onze werkprocessen en communicatie

– We zetten maatschappelijke thema’s op de agenda

– We zorgen ervoor dat belangrijke (kwetsbare) doelgroepen en thema’s bovenaan de agenda komen te staan

– We doen er alles aan om mogelijkheden te kunnen creëren voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt

– We werken op maandelijkse basis pro bono voor sociale ondernemers die wel een goed idee hebben, maar niet de  financiële middelen

– We besteden aandacht aan de mentale gezondheid van ons personeel en bouwen ruimte voor systematische verbetering

– We zijn actief bezig met het verduurzamen van onze bedrijfsvoering en (leveranciers)netwerk

In de komende jaren blijven we als creatief bureau intern groeien als plek waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht verschillen in (culturele) achtergrond, opleiding, ervaring, opinie, politieke overtuiging en interesses. Bij een groeiend team hoort ook een groeiende skillset, die we zullen blijven inzetten voor missiegedreven organisaties. Zo dragen we blijvend actief aan de duurzame transitie.

Inkoopbeleid van Multitude

Het inkoopbeleid van Multitude is hoofdzakelijk lokaal. We streven ernaar om ons inkoopbeleid zo inclusief en duurzaam mogelijk te maken. We houden intern overzichten bij van leveranciers die duurzaamheid vooropstellen, zoals drukkers, eten/drinken, relatiegeschenken, hosting etc. Als het even kan selecteren we een sociale onderneming. Daarnaast hechten we waarde aan de samenstelling van het management van een leverancier.

Voorbeelden van sociale ondernemingen waar Multitude inkoopt:

Marqt, Instock, Vandebron, BrightPensioen, The Flower Family, Greenhost

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm