E-fulfilment van Cycloon

Naast het printen en verzendklaar maken van mailingen en partijenpost, kunt u ook de e-fulfilment van uw webshop of groothandel bij Cycloon uitbesteden. Wij verzorgen uw voorraadbeheer, het inpakken van orders en de verzending van uw pakketten: altijd flexibel, voordelig en op maat.

Over E-fulfilment van Cycloon

Cycloon is goed in het leveren van specifiek maatwerk. Binnengekomen orders worden precies samengesteld zoals u wil. Assemblage, verpakken, etiketteren of samenstellen van uw producten? Geen probleem! Onze medewerkers verwerken binnengekomen orders direct, zodat uw klanten bestelde producten de volgende of zelfs dezelfde dag nog in huis hebben. Dat doen we zo veel mogelijk op duurzame wijze: via ons landelijke Fietskoeriers.nl platform. Cycloon kan ook uw voorraad van u overnemen, waardoor u er zelf geen omkijken meer naar heeft en direct ruimte in uw pand schept.

Naast e-fulfilment voor webshops en groothandels, doet Cycloon ook de fulfilment voor mailingen en partijenpost. Het printen, couverteren en adresseren behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het verzendklaar maken van uw mailing doen we altijd in combinatie met het bezorgen waardoor u ook nog eens profiteert van onze voordelige partijenposttarieven.
Over Cycloon Post Fietskoeriers
Cycloon is de meest sociale en schone bezorgingsexpert. We bezorgen van alles. Van bloemen tot boeken, van medicijnen tot tv’s. Dat doen we zoveel mogelijk op de fiets. Puur op bruine boterhammen met kaas. Dat geldt voor de fietskoeriers en postbezorgers. Moeten er grote afstanden afgelegd worden, dan gaan we met de auto, maar die rijdt wel op groengas. Bij Cycloon werken 900 sportieve collega’s, waarvan 60% met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit 31 vestigingen bezorgen we post en pakketten door heel Nederland. Zo bieden we zo’n 2500 klanten een landelijk dekkend netwerk. We werken graag samen met anderen om elkaar te versterken en we hebben een landelijk platform ‘Fietskoeriers.nl’ waar we samenwerken met lokale bezorgers. Zo kunnen we snel, efficiënt, sociaal en schoon bezorgen zodat we het elke dag beter doen voor mens en milieu.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie

FTE

550

Opgericht in

1999

Meet impact

nee

SDG’s

Goede gezondheid,
Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Aanpak klimaatverandering,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Logistiek & vervoer

Meer van dit bedrijf

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
Groene en snelle pakketdienst op de fiets met landelijke dekking

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
(Pakket)bezorging in de stad door de meest sociale en schone bezorgingsexpert

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
Inkomende en uitgaande post door de meest sociale en schone bezorgingsexpert

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm