Postdiensten van Cycloon

Cycloon verzorgt het gehele posttraject voor uw bedrijf: van het brengen en ophalen van de dagelijkse post, tot het sorteren, frankeren en bezorgen van de post bij uw klanten. Voor partijenpost en huis-aan-huisverspreidingen kunt u ook bij ons terecht.

Over Postdiensten van Cycloon

Het frankeren (poststuk voorzien van postzegel of stempel) doen we graag voor u. We nemen uw uitgaande post ongefrankeerd van u aan en gaan het vervolgens frankeren, sorteren en handelen de bezorging af. Heel makkelijk!

Heeft u grote hoeveelheden gelijke post of een mailing te versturen? Voor de verzending van een grote hoeveelheid post met hetzelfde uiterlijk, gewicht en formaat binnen ons eigen bezorggebied profiteert u van onze scherpe partijenposttarieven. Daarnaast kunt u uw folders en andere ongeadresseerde poststukken door onze bezorgers laten verspreiden. Met de huis-aan-huisverspreiding van Cycloon haalt u altijd het maximale rendement uit uw flyeractie. Wij gaan namelijk alleen met uw folder of brief op pad, zodat alleen uw flyer op de mat belandt en de attentiewaarde van uw boodschap het hoogst is.
Over Cycloon Post Fietskoeriers
Cycloon is de meest sociale en schone bezorgingsexpert. We bezorgen van alles. Van bloemen tot boeken, van medicijnen tot tv’s. Dat doen we zoveel mogelijk op de fiets. Puur op bruine boterhammen met kaas. Dat geldt voor de fietskoeriers en postbezorgers. Moeten er grote afstanden afgelegd worden, dan gaan we met de auto, maar die rijdt wel op groengas. Bij Cycloon werken 900 sportieve collega’s, waarvan 60% met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit 31 vestigingen bezorgen we post en pakketten door heel Nederland. Zo bieden we zo’n 2500 klanten een landelijk dekkend netwerk. We werken graag samen met anderen om elkaar te versterken en we hebben een landelijk platform ‘Fietskoeriers.nl’ waar we samenwerken met lokale bezorgers. Zo kunnen we snel, efficiënt, sociaal en schoon bezorgen zodat we het elke dag beter doen voor mens en milieu.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie

FTE

550

Opgericht in

1999

Meet impact

nee

SDG’s

Goede gezondheid,
Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Aanpak klimaatverandering,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Logistiek & vervoer

Meer van dit bedrijf

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
Groene en snelle pakketdienst op de fiets met landelijke dekking

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
Een handige alles-in-één-oplossing door de meest sociale en schone bezorgingsexpert

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
(Pakket)bezorging in de stad door de meest sociale en schone bezorgingsexpert

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm