Pakketten laten bezorgen met Fietskoeriers.nl

Fietskoeriers.nl is hét platform voor bezorging in de stad. In meer dan 30 steden op de fiets en daarbuiten werken we samen met een autokoerierpartner. Zo verminderen we samen de verkeersdrukte en beperken we de CO2-uitstoot tot een minimum.

Over Pakketten laten bezorgen met Fietskoeriers.nl

Cycloon nam in 2016 initiatief tot Fietskoeriers.nl. Binnen het landelijke platform werkt Cycloon samen met 19 professionele lokale fietskoerierbedrijven. Meer dan 600 fitte fietskoeriers staan dagelijks klaar om klanten blij te maken. Hoe doen we dat? Cycloon of één van onze fietskoerierpartners haalt de pakketten op met de fiets bij uw webshop en brengt het naar een hub aan de rand van de stad. Met groengasauto’s gaat het naar ons sorteercentrum. Eenmaal gesorteerd gaat het terug naar één van de 30 ‘hubs’. Het laatste stuk is weer voor de fietskoerier die het tussen 18.00 en 22.00 uur bij uw klant bezorgt, en dat allemaal op bruine boterhammen en groengas. 97% van de pakketten bezorgen we bij de eerste poging. Dat doet niemand ons na. Via Fietskoeriers.nl kan uw klant zijn bestelling volgen. Voor vragen of het wijzigen van bezorgmoment of -locatie is persoonlijk contact met onze klantenservice mogelijk.
Over Cycloon Post Fietskoeriers
Cycloon is de meest sociale en schone bezorgingsexpert. We bezorgen van alles. Van bloemen tot boeken, van medicijnen tot tv’s. Dat doen we zoveel mogelijk op de fiets. Puur op bruine boterhammen met kaas. Dat geldt voor de fietskoeriers en postbezorgers. Moeten er grote afstanden afgelegd worden, dan gaan we met de auto, maar die rijdt wel op groengas. Bij Cycloon werken 900 sportieve collega’s, waarvan 60% met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit 31 vestigingen bezorgen we post en pakketten door heel Nederland. Zo bieden we zo’n 2500 klanten een landelijk dekkend netwerk. We werken graag samen met anderen om elkaar te versterken en we hebben een landelijk platform ‘Fietskoeriers.nl’ waar we samenwerken met lokale bezorgers. Zo kunnen we snel, efficiënt, sociaal en schoon bezorgen zodat we het elke dag beter doen voor mens en milieu.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie

FTE

550

Opgericht in

1999

Meet impact

nee

SDG’s

Goede gezondheid,
Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Aanpak klimaatverandering,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Logistiek & vervoer

Meer van dit bedrijf

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
Een handige alles-in-één-oplossing door de meest sociale en schone bezorgingsexpert

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
(Pakket)bezorging in de stad door de meest sociale en schone bezorgingsexpert

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
Inkomende en uitgaande post door de meest sociale en schone bezorgingsexpert

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm